Έλενα Παπαρίζου: «Μπήκα με τη ρόμπα και τα μπικουτί στο κεφάλι και συνέχισα το τραγούδι»
Νέα

Έλενα Παπαρίζου: «Μπήκα με τη ρόμπα και τα μπικουτί στο κεφάλι και συνέχισα το τραγούδι»

Έλενα Παπαρίζου: «Μπήκα με τη ρόμπα και τα μπικουτί στο κεφάλι και συνέχισα το τραγούδι»

Μίλησα για όλα στον Νίκο Μουτσινά

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για το The Voice, τη Φαίη Σκορδά αλλά και τα όρια που βάζει σαν άνθρωπος.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και κριτής του The Voice παραδέχτηκε πώς πολλές φορές θέλει να είναι χαλαρή ως προς την εμφάνισή της αλλά υπάρχουν και φορές που θέλει να βάλει τα στρας της.

«Ήμασταν όλοι αγχωμένοι, τρέχαμε, δεν είχαμε και καλό σήμα αλλά για κάποιο λόγο ήρθε ένα βίντεο με τόση ωραία ενέργεια όπου είναι η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της να τραγουδά το “Υπάρχει Λόγος”. Εννοείται ότι μπήκα εγώ μετά με τη ρόμπα και τα μπικουτί στο κεφάλι και συνέχισα το τραγούδι.

Μου αρέσει πολύ η περιποίηση και υπάρχουν μέρες που βαριέμαι πολύ. Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μου που θέλω να δουλεύω πολύ γιατί νιώθω δημιουργική, αλλά αν κάτσω καιρό μπορεί να γίνω “πράσο”. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Μου αρέσει το φαγητό, είναι απόλαυση.

Υπάρχουν στιγμές που είμαι πιο επιφυλακτικοί, άλλες πιο προσεκτικοί, άλλες που θέλουμε να σπάσουμε τα όρια. Αν βλέπω επανειλημμένα την ίδια συμπεριφορά από τον ίδιο άνθρωπο μπορεί να με βγάλει από το κέντρο μου.  Και πιο μικρή που ήμουν έλεγα ότι πρέπει ο άλλος να καταλάβει τα όριά μου, αλλά πρέπει να τα βάζω εγώ. Το λες, το ξαναλές αλλά πάντα δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους. Μου έχει συμβεί στη ζωή μου είτε να κάνω εγώ το ίδιο και να μην το καταλαβαίνω. Αν βγεις εκτός από τα νερά σου να με ταρακουνήσει και να λέω “ώπα”. Για να είναι αληθινή μια σχέση πρέπει να είναι διακριτά τα όρια. Πιστεύω ότι με την αλήθεια και την ειλικρίνεια κρατούν οι σχέσεις».