Έλενα Πιερίδου: «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Αμουτζά – Δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί»
Νέα

Έλενα Πιερίδου: «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Αμουτζά – Δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί»

Έλενα Πιερίδου: «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Αμουτζά – Δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί»

Ο ρόλος της «Ραζάν» και οι σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της

Την Έλενα Πιερίδου την απολαμβάνουμε στην νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος», όπου υποδύεται τη Σύρια πρόσφυγα «Ραζάν» και ζει τον απόλυτο θυελλώδη και ταυτόχρονα παράνομο έρωτα με τον «Στρατή», Έλληνα επιχειρηματία της Μυτιλήνης.

Βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της Μαρίας Μπακοδήμου και μίλησε για τη σειρά, τη σχέση της με την οικογένειά της αλλά και την πρώην σχέση της με τον Γιώργο Αμουτζά.

Για το πώς πήρε τον ρόλο της αλλά και εάν γνώριζε εξαρχής ποιον ρόλο θα υποδυθεί ανέφερε: «Είχα κάνει το κάστινγκ και όταν πήγα στο ραντεβού μού που είπαν λεπτομέρειες για τον ρόλο και εκεί κατάλαβα το μέγεθός του και πόσο πρόκληση ήταν.

Δεν έχω αρνηθεί κάποιον ρόλο που να έγινε επιτυχία και μετά να το μετάνιωσα».

Και προσθέτει: «Με έχει ιντρικάρει η ιστορία της Ραζάν. Έχει περάσει δύσκολα γιατί χάνει τα πάντα. Είναι πολύ θαρραλέα. Η ιστορία της Ραζάν είναι ότι είναι από τους Κρητικούς της Συρίας και έχει σπουδάσει Ιστορία και αγαπάει την Ελλάδα και για αυτό μιλάει καλά ελληνικά.

Η Ραζάν είναι πολύ ονειροπόλα και ότι και εάν συμβαίνει έχει την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά».

Όσον αφορά τη σχέση της με τον εξίσου ηθοποιό, Γιώργο Αμουτζά, που είδε τα φώτα της δημοσιότητας είπε: «Δεν προσπαθούσα να βγάλω την προσωπική μου ζωή προς τα έξω αλλά είμαστε σε τέτοιο χώρο που εκτίθεσαι. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Αμουτζά. Περάσαμε μαζί δύο χρόνια και μας δένουν πολλά πράγματα.

Δεν υπάρχει λόγος να μη μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί».

Μεγάλη συγκίνηση ένιωσε όταν η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στην μητέρα της, η οποία αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Όταν έμαθα το πρόβλημα υγεία της μητέρας μου, σοκαρίστηκα. Επειδή γνωρίζω πόσο δυνατή είναι, φάνηκε πιο δυνατή από εμένα», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, η μητέρα της, Νίκη Πιερίδου, βγήκε ζωντανά στην εκπομπή και μοιράστηκε πτυχές από αυτή τη δύσκολη περίοδο αλλά και το πώς ήταν η Έλενα Πιερίδου μικρή.

«Ήταν πολύ σκληρή στιγμή όταν ήμουν άρρωστη. Δεν ήξερα πώς να το πω στην Ιφιγένεια γιατί μόλις τελείωνε με τις σπουδές της και έπρεπε να πάω στην αποφοίτησή της. Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.

Η Έλενα όταν ήταν μικρή ήταν γκρινιάρα αλλά πάντα ήθελε να περπατάει πρώτη. Μετά που πήγε σχολείο, άλλαξαν τα πράγματα. Της άρεσε πολύ να διαβάζει. Ήταν βιβλιοφάγος.

Ήταν πολύ ονειροπόλα αλλά δεν μου έδωσε ποτέ να ανησυχήσω».