Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή. Δεχόμουν λεκτική και ψυχολογική βία και ζήτησαν να αλλάξω θάλαμο γιατί θα περνούσα δύσκολα»
Νέα

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή. Δεχόμουν λεκτική και ψυχολογική βία και ζήτησαν να αλλάξω θάλαμο γιατί θα περνούσα δύσκολα»

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή. Δεχόμουν λεκτική και ψυχολογική βία και ζήτησαν να αλλάξω θάλαμο γιατί θα περνούσα δύσκολα»

Μίλησε αποκλειστικά για την ομόφωνη απόφαση της αθώωσής της

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρέθηκε στη Τατιάνα Στεφανίδου και το TLive και μίλησε για την αθώωσή της για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Μεταξύ άλλων, όπως έγινε και γνωστό από τον συνήγορο υπεράσπισής της, Αλέξη Κούγια, θα καταθέσει μηνύσεις σε αγωγές σε όσους την αμφισβήτησαν και την συκοφάντησαν.

«Δεν μέναμε μαζί, έμενα με τους γονείς μου και δούλευα ταυτόχρονα σε 2-3 δουλειές. Δεν τον έβλεπα πολύ οπότε δεν γνώριζα τις πράξεις του. Είναι λανθασμένο που ειπώθηκε ότι μέναμε μαζί. Με συνέλαβαν τρεις ώρες μετά τη δική του σύλληψη στο σπίτι στο Παγκράτι που φτιάχναμε για να μείνουμε μετά τον γάμο. Μου φάνηκε αδιανόητο όλο αυτό που έγινε. Δεν πίστευα αυτό που μου συνέβη, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Όπως και το ότι μπήκα φυλακή δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου, την επαγγελματική μου πορεία, ό,τι είχα χτίσει από τα 18 έως τα 30 μου, βρέθηκα στο μηδέν και τελικά όπως απεδείχθη χωρίς κανένα στοιχείο. Θεωρώ ότι η ελληνική Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει αλλά συχνά υπάρχουν και στοιχεία που δεν καλύπτονται. Υπήρχαν πάρα πολλά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω και βίωσα και ιδιαίτερο μπούλινγκ λόγω του ότι γνώριζαν ποια είμαι και υπήρχε μία ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα. Όλο αυτό στους ανθρώπους που είναι από τη φύση τους εγκληματικές φυσιογνωμίες, τους φέρνει ανάποδα αποτελέσματα. Εγώ είμαι από τη φύση μου ένας άνθρωπος της ισορροπίας. Υπήρξαν πράγματα που με έφεραν σε δύσκολη θέση. Μου επιτέθηκαν λεκτικά και δέχτηκα ψυχολογική βία. Μου ζήτησαν να αλλάξω θάλαμο γιατί θα περάσω δύσκολα. Έχω αλλάξει τρεις, κι ευτυχώς στον τρίτο βρήκα την υγειά μου. Εδώ υπάρχουν αυτά έξω, δεν θα υπάρχουν εκεί;».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης, η πρώην παίκτρια του Power of Love αποκάλυψε πώς βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο με τη χήρα της Κοιλάδας, με την οποία είχε ασχοληθεί εκτενώς η Αγγελική Νικολούλη.

«Ήμουν στον ίδιο θάλαμο με μία πασίγνωστη γυναίκα που έχει διαπράξει ανθρωποκτονία. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, γιατί η ίδια δεν το παραδέχεται. Δεν ξέρω αν η κοπέλα το έχει διαπράξει ή όχι. Είχαμε συναναστροφές με την κοπέλα, γιατί μέναμε μαζί. Έχει μόρφωση η συγκεκριμένη. Μετά από αυτό που έζησα εγώ, θεωρώ ότι το να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο είναι το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Γιατί πολλοί καταδικαστήκαμε και εγώ συκοφαντήθηκα πάρα πολύ και από εκπομπές και από τον Τύπο», ανέφερε.