Έλενα Ράπτη: «Ονειρεύομαι να κάνω παιδιά»
Νέα

Έλενα Ράπτη: «Ονειρεύομαι να κάνω παιδιά»

Έλενα Ράπτη: «Ονειρεύομαι να κάνω παιδιά»

Ο γάμος, η οικογένεια και τα talent shows

Στην κάμερα του Πρω1νού μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη για την καθημερινότητά της, το project που έχει αναλάβει αλλά και τον γάμο της.

«Άλλαξε η καθημερινότητα όλων μας το τελευταίο διάστημα και οφείλουμε να την αλλάξουμε, σεβόμενοι τις οδηγίες των ειδικών. Πρέπει να προστατέψουμε τον εαυτό μας και όλους όσους αγαπάμε.

Η Βερονίκη είναι η νέα ιστορία κινουμένων σχεδίων. Η πρωταγωνίστριά μας είναι μια μαθήτρια δημοτικού σε αναπηρικό αμαξίδιο. Με αυτή την καμπάνια περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε 7 χρόνια έχουμε πραγματοποιήσει 650 δράσεις.

Το δικό μου όνειρο ήταν να περάσει η καμπάνια στο Υπουργείο Παιδείας και φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα.

Όταν ολοκληρωθεί αυτό το project θα δώσω έμφαση στην τρίτη ηλικία. Στους ανθρώπους που μας έδωσαν τόσα πολλά και τώρα μας χρειάζονται πιο πολύ. Στα πιο αγαπημένα πρόσωπα.

Για εμένα μετά τον γάμο δεν άλλαξαν τα πράγματα. Το πρότυπό μου μέσα στο σπίτι είναι η μητέρα μου, η οποία ήταν εξαιρετική νοικοκυρά και μαγείρισσα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλή μαγείρισσα αλλά προσπαθώ να βελτιώνομαι.

Σωστός οικογενειάρχης είναι αυτός που είναι εκεί, που στηρίζει, που αναπαύει, που ανακουφίζει, που σε κάνει να χαμογελάς.

Ονειρεύομαι να κάνω παιδιά. Πολλές φορές οι φίλες μου μού φέρνουν τα δικά τους παιδιά στο σπίτι για να κάνω baby sitting. Υπήρχαν μάλιστα φορές που, επειδή δεν είχα την πολυτέλεια χρόνου να κάτσω σπίτι, τα έπαιρνα μαζί μου στις εκδηλώσεις.

Στο παρελθόν είχα κάποιες προσκλήσεις για talent show αλλά δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ. Ένιωθα ότι δεν μου ταίριαζαν αλλά δεν υπήρχε και ο χρόνος», αποκάλυψε η Έλενα Ράπτη.

Δείτε το βίντεο: