Έλενα Τσαγκρινού: «Βαριέμαι να είσαι σε ένα τραπέζι και επειδή κάνεις μια δουλειά όλοι να κοιτάνε πόσο τρως»
Νέα

Έλενα Τσαγκρινού: «Βαριέμαι να είσαι σε ένα τραπέζι και επειδή κάνεις μια δουλειά όλοι να κοιτάνε πόσο τρως»

Έλενα Τσαγκρινού: «Βαριέμαι να είσαι σε ένα τραπέζι και επειδή κάνεις μια δουλειά όλοι να κοιτάνε πόσο τρως»

Η συμμετοχή στη Eurovision και οι αντιδράσεις που έφερε

Η Έλενα Τσαγκρινού ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision.

«Ο Μike είναι καλά. Έχει μια παραπάνω φοβία γιατί ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Περιμένουμε πώς και πώς το εμβόλιο γιατί αν κάποιος έχει ζήσει καραντίνα είναι ο Μιχάλης» είπε για τον σύντροφό της.

Οι αντιδράσεις για το El Diablo

H φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision μίλησε για τη συμμετοχή της και τις αντιδράσεις που δημιούργησε.

«Από την μία πλευρά αν το είχα πάρει σοβαρά, θα είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ και μπορεί να μην ήθελα να πάω στον διαγωνισμό, να σου πω την αλήθεια. Είμαι ένα άτομο που κρατώ τα καλά από την ζωή όπως έκανα και με τον σύντροφό μου. Είμαι 26 χρονών και τώρα νιώθω ότι γίνομαι γυναίκα γιατί πριν από την Eurovision δεν το ένιωθα τόσο. Τώρα μου αρέσει ότι βρίσκω το πάτημά μου το καλλιτεχνικό και με την αφέλεια την καλλιτεχνική μπορείς να επιλέξεις κάτι που μπορεί να σου κάνει καλό ή κακό. Εμένα ήταν κάπου στη μέση γιατί προσπάθησα να ξεκαθαρίσω από την πλευρά μου -γιατί όλο το βάρος το παίρνω εγώ-  ότι είναι μια ωραία ευκαιρία να μείνουμε στην καλλιτεχνική αφέλεια σκεπτόμενη την μουσική και την παραγωγή και μην έχοντας στο μυαλό ούτε κατά διάνοια τη θρησκευτική ή πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι με το τραγούδι που θα συμμετέχω για πρώτη φορά στην Eurovision, θα φέρει μια τέτοια πλευρά. Στενοχωρήθηκα πολύ απλά δεν έδωσα βαρύτητα γιατί μπορεί να είχε επίπτωση στον διαγωνισμό. Η πραγματικότητα είναι αυτή, ότι μιλάμε για μια καταστροφική σχέση» είπε.

Εξήγησε ότι ο σύντροφός της δεν θα είναι μαζί της διότι «αν έρθει θα πάμε διακοπές» όπως χαρακτηριστικά είπε.

https://streamable.com/u1q3w6

Εξήγησε ότι μαγειρεύει αλλά δεν προλαβαίνει και ότι πολλές φορές το κάνει μετά τις δώδεκα για να υπάρχει φαγητό την άλλη μέρα.

«Βαριέμαι να είσαι σε ένα τραπέζι και επειδή κάνεις μια δουλειά όλοι να κοιτάνε πόσο τρως. Μου αρέσει όμως τώρα που έχω μια ομάδα που προσέχει να μην ξεφύγω».

Αποκάλυψε ότι η Σίλια Κριθαριώτη επιμελείται αυτό που θα φορέσει στη Eurovision και μάλιστα δεν το πίστευε αυτό που της δημιούργησε, ότι η χώρα που φοβούνται στον διαγωνισμό είναι η Μάλτα

«Φαντάζεσαι τι υπερπαραγωγή έχει ετοιμάσει. Είναι once  in a lifetime» είπε.

«Χαίρομαι που θα με βλέπει ο μισός πλανήτης. Μου αρέσει η προβολή που έχει πάρει το τραγούδι. Γενικά μου αρέσει να συμμετέχω σε διαγωνισμούς σε καταστάσεις που αρέσουν στους ακροατές» είπε.

https://streamable.com/xj52lb