Έλενα Χριστοπούλου για το My Style Rocks: «Δεν το έχω συζητήσει. Είμαι πάρα πολύ οκ τώρα, γιατί μετά θα γίνω ο Αρναούτογλου του ΣΚΑΪ»
Νέα

Έλενα Χριστοπούλου για το My Style Rocks: «Δεν το έχω συζητήσει. Είμαι πάρα πολύ οκ τώρα, γιατί μετά θα γίνω ο Αρναούτογλου του ΣΚΑΪ»

Έλενα Χριστοπούλου για το My Style Rocks: «Δεν το έχω συζητήσει. Είμαι πάρα πολύ οκ τώρα, γιατί μετά θα γίνω ο Αρναούτογλου του ΣΚΑΪ»

Όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά

«Δεν είναι καθόλου ωραία η τηλεόραση φέτος. Η τελευταία φορά που ήταν ωραία ήταν όταν έβλεπα τον Μάικλ Νάιτ.

Ξυπνάω 6 και 15, παίρνω χάπι του θυρεοειδή και φεύγω και είμαι εδώ. Δεν το πιστεύω ότι είμαι εδώ. Για όλα φταίει η Σκορδά. Είμαι εδώ νωρίς να ξετσαλακωθώ γιατί έχω σεντονιές.

Κάθε μέρα και πιο πολύ μου αρέσει η επιλογή μου. Κάθε μέρα φοβάμαι την υπερέκθεση, το live, που ότι πεις θα το πάρουν αλλά νομίζω ότι είναι πολύ ωραία περίπτωση αυτή η γυναίκα που ηγείται σχήματος.

Μου αρέσει πολύ, είναι ορίτζιναλ. Είπα αμέσως το ναι. Δεν ξέρω πού ακριβώς είμαι χρήσιμη. Ακούω πάνελ και μπορώ να βγάλω φλύκταινες. Μπορώ να σταθώ σε κάποια πράγματα και σε κάποια άλλα σιωπώ. Είναι καλό να μην μιλάς σε πράγματα που δεν ξέρεις.  Είναι κάποια πρόσωπα που δεν τα συμπαθώ καθόλου και δεν θέλω να πάρω θέση.

Το concept ήταν να γίνει το In the  fab εκπομπή. Θάβουμε, μιλάμε για ομορφιά, μόδα, πράττουμε».

Για το GNTM είπε: «Είμαι από τους ανθρώπους που πρέπει να βλέπω GNTM για την εκπομπή ενώ πέρσι έβγαινα. Τηλεκριτικός δεν είμαι αλλά όταν λέμε μια γνώμη οφείλουμε να έχουμε δει και μετά να μιλάμε».

«Η Ηλιάνα βλέπει τα πάντα στο εξωτερικό και ξέρει τα πάντα. Εγώ δεν ξέρω. Έχω άγνοια κινδύνου. Δεν θέλω να κάνω κάτι και να μιμηθώ κάποιον. Θέλω να συμμετέχω σε παραγωγές ωραίες που να μην βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου και η ζωή να συνεχίζεται, να γελάμε, να τρώμε καλαμαράκια, να πίνουμε κανά κρασάκι και αυτό να γίνεται εκπομπή.

Τι να κάνω εγώ στο My Style Rocks, δεν ξέρω κι από μόδα, με φυτρώσανε; Σκέφτηκα μήπως πάω παίκτρια και έτσι να με κρίνουν για να μάθω κι εγώ στη ζωή»  είπε ειρωνικά.

«Δεν το έχω συζητήσει ποτέ, δεν ετέθη ποτέ ως θέμα. Εγώ για το Πρωινό μας είπα. Είμαι πάρα πολύ οκ τώρα και νομίζω ότι καλύπτομαι γιατί μετά θα γίνω ο Αρναούτογλου του ΣΚΑΪ, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Δεν το σκέφτομαι καθόλου» είπε για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο παιχνίδι.

Οι πρώτες σκέψεις της Ηλιάνας όταν της πρότειναν το Love Island ήταν ότι ήθελε πολύ να το κάνει γιατί το βλέπει σε παγκόσμια κλίμακα και της άρεσε πάρα πολύ. Και μου άρεσε και μένα γιατί είναι ένα φρέσκο, ωραίο, ρεαλιστικό παιχνίδι. Κι εμείς ριάλιτι δεν είμαστε εδώ;

Είναι ένα παιχνίδι που δεν πήγε καλά. Η εμπειρία της αυτή είναι κάτι που βάζει στη ζωή της και πάει παρακάτω. Μιλάμε για το παιδί μου και είμαι και πάρα πολύ υπερήφανη γιατί είναι επαγγελματίας. Πήρε ένα κόνσεπτ και το έφερε εις πέρας, υπέροχη. Δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος, πιο επαγγελματίας, πιο ειλικρινής από την Ηλιάνα γι’ αυτό είμαι έτσι κολλημένη μαζί της. Είναι ατόφια, είναι ένα συμπαγές άτομο».

Όπως είπε αφήνει τις  κριτικές έξω από το σπίτι της. «Με πειράζουνε, δεν με επηρεάζουνε. Παθαίνω ένα κάτι και παίρνω το αυτοκίνητό μου και λέω ότι η ζωή είναι ωραία. Μόνο για τεστ Παπανικολάου που δεν έχουμε μιλήσει στην τηλεόραση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάω».

Όπως είπε η Φαίη Σκορδά της είχε ξανακάνει πρόταση αλλά δεν ήθελε να πάει.

«Θα ήθελα να είμαστε καλοί άνθρωποι ουσιαστικά και να μην βαράμε κάτω από τα γόνατα» ήταν η ευχή της.