Ελένη Φιλίνη: «Με κυνήγαγε γυμνός, πήγα να του φέρω ένα μπουκάλι στο κεφάλι»
Νέα

Ελένη Φιλίνη: «Με κυνήγαγε γυμνός, πήγα να του φέρω ένα μπουκάλι στο κεφάλι»

Ελένη Φιλίνη: «Με κυνήγαγε γυμνός, πήγα να του φέρω ένα μπουκάλι στο κεφάλι»

Τις δικές της εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης αποκάλυψε η ηθοποιός

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έχει πέσει και η Ελένη Φιλίνη, η οποία μίλησε παράλληλα για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και για τη δυσάρεστη εμπειρία που έχει ζήση επί σκηνής από γνωστό μεγάλο κωμικό.

«Δεν ανακαλύψαμε τώρα την Αμερική. Η σεξουαλική παρενόχληση υπήρχε και δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πώς το κάνουν. Για να αλλάξει αυτό πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και η νομοθεσία», δήλωσε στο Happy Day η ηθοποιός και αναφέρθηκε στις προσωπικές της εμπειρίες:

«Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα, με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω τσίτσιδο. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω είναι η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια».

Η Ελένη Φιλίνη αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας: «Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κανά δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε, με τον αδερφό του έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

«Ήταν ένας μέγας κωμικός, ήμασταν επάνω στη σκηνή και με αρπάζει από το στήθος και μου το στρίβει. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω ονομαστικά. Κάποιοι έχουν φύγει και θα στεναχωρήσω πολλά παιδιά. Είμαι της άποψης όταν συμβαίνουν τα πράγματα να τα καταγγέλλουμε την ίδια στιγμή», κατέληξε.

https://streamable.com/a16oqj