Ελένη Φιλίνη: Το θέμα με την ηλικία της και η κόντρα με τη Wikipedia
Νέα

Ελένη Φιλίνη: Το θέμα με την ηλικία της και η κόντρα με τη Wikipedia

Ελένη Φιλίνη: Το θέμα με την ηλικία της και η κόντρα με τη Wikipedia

Η Ελένη Φιλίνη δεν διστάζει να εναντιωθεί ακόμα και στη Wikipedia για το θέμα της ηλικίας της και αυτή τη φορά, στο «Πρωινό» αποκάλυψε τη συμβουλή που της είχε δώσει ο Ντίνος Ηλιόπουλος, όταν ακόμα ήταν μαθήτρια δραματικής.

«Η πρώτη μου συνεργασία που έγινε και που ήμουν μαθήτρια δραματικής ήταν με τον Ντίνο Ηλιόπουλο. Μου λέει ο Ντινάκος “μη λες τα χρόνια σου” λέω “γιατί;” τα έχασα, ήμουν παιδάκι. “Γιατί αργότερα, όταν μεγαλώσεις εσύ θα λες τα χρόνια σου, αλλά επειδή οι άνθρωποι είναι περίεργοι θα σου βάζου και πέντε”», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

https://streamable.com/d1pev

Η κόντρα με τη Wikipedia και η πραγματική της ηλικία

Η ηθοποιός δηλώνει ότι είναι γεννηθείσα το 1964 και μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε τονίσει χαρακτηριστικά ότι έχει και κόντρα με την Wikipedia, η οποία έχει ειδικό λήμμα για την ηλικία της ηθοποιού! «Δε καταλαβαίνω γιατί ένας καλλιτέχνης πρέπει να λέει την ηλικία του, δεν έχουν πετύχει την ηλικία μου ειδικά η Wikipedia τους έστειλα και μήνυμα γιατί με μεγαλώνανε… γεννήθηκα το 1821»!

Στο συγκεκριμένο λήμμα της Wikipedia όπου αναφέρεται το ζήτημα της ηλικίας της ένας χρήσης έγραψε ότι άλλαξε την ημερομηνία γέννησης διότι επικοινώνησε με την κυρία Φιλίνη και του είπε ότι θα κινηθεί εναντίον της Ελληνικής Βικιπαίδειας. “Σε συνομιλία μου, λοιπόν, που είχα με την ηθοποιό Ελένη Φιλίνη μου είπε ότι γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1964”, αναφέρει ο χρήστης.

Το δικό μας ρεπορτάζ πάντως, από έγκυρη πηγή, μας ανέφερε ότι η κυρία Φιλίνη είναι 62 ετών, κάτι που είναι και λογικό αν τα βάλει κάτω κάποιος και τα υπολογίσει με καθαρά μαθηματικούς όρους!