Ελένη Μενεγάκη απαντά σε όσους δηλώνουν ότι επέστρεψε νωρίς: «Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά!»
Νέα

Ελένη Μενεγάκη απαντά σε όσους δηλώνουν ότι επέστρεψε νωρίς: «Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά!»

Ελένη Μενεγάκη απαντά σε όσους δηλώνουν ότι επέστρεψε νωρίς: «Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά!»

Όλα όσα είπε για τους συνεργάτες της - Πώς τους προσέγγισε;

Η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής της στο MEGA πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση με τους δημοσιογράφους.

Στη συνέντευξη Τύπου η παρουσιάστρια μίλησε για τον τρόπο που προσέγγισε τους συνεργάτες της.

«Δεν είχα συνεργάτες όταν αποφάσισα να κάνω εκπομπή. Μόνο εγώ, η αρχισυντάκτρια μου και ο παραγωγός μου. Αλλά τελικά όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις γίνονται μόνα τους» είπε στην αρχή της συνέντευξης.

Για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου ήταν σίγουρη ότι θα την είχε μαζί της. Μάλιστα, δεν την πήρε ποτέ τηλέφωνο, αλλά το τηλεφώνημα το έκανε η Ελιάνα χωρίς όμως να της αποκαλύπτει τίποτα από τα σχέδια της η Ελένη. Η παρουσιάστρια την ειδοποίησε μόλις τελείωσε από η εκπομπή που δούλευε η Χρυσικοπούλου.

Έναν ακόμα συνεργάτη που ήταν σίγουρη πως θα έχει στον πλευρό της, είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Από την άλλη, ο Σάββας Πούμπουρας σε τηλεφώνημα της Ελένης δεν έδωσε καμία απολύτως σημασία. Μάλιστα δεν την ξαναπήρε πίσω γιατί το… ξέχασε.

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είχε τις επιφυλάξεις της για την μεταγραφή του στο Mega μαζί της. Μάλιστα ευχήθηκε πως όπως βγάζει «ρίζες» στα κανάλια που έχει δουλέψει, έτσι να βγάλει «ρίζες» και μαζί της.

Τέλος, για τον Γιάννη Μούτσο ανέφερε πως δεν είπε κουβέντα στο πρώτο ραντεβού, ούτε χαμόγελο δεν έσκασε.

Τι απαντά σε όσους λένε ότι έγινε νωρίς η επιστροφή της; «Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά».

Όταν ρωτήθηκε με ποια θα κάνει πρεμιέρα είπε: «Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου… εμείς πάντα μαζί σε γάμους, βαπτίσεις, χωρισμούς».