Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι έχει πέσει επανειλημμένα θύμα απάτης!
Νέα

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι έχει πέσει επανειλημμένα θύμα απάτης!

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι έχει πέσει επανειλημμένα θύμα απάτης!

Η παρουσιάστρια σημείωσε το τηλέφωνο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να κάνει καταγγελίες

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Ιωάννα Ροτζιώκου αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα απάτης.

“Κατά καιρούς ονόματα πολλών από εμάς, κυρίως που δουλεύουμε στην τηλεόραση και το δικό μου πολλές φορές το έχω διαβάσει ότι κάτι πουλάω.

Κάτι τους λέω: τη μαγική συνταγή για δίαιτα, τη μαγική συνταγή για να κάνεις λεφτά, τη μαγική συνταγή για να έχεις υγεία, δεν ξέρω… Είναι τόσα πολλά πια αυτά τα μαγικά που γράφουν.

Ποτέ δεν είμαι εγώ φυσικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί και να τα πιστεύουν”, υπογράμμισε η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας ότι έχει πέσει επανειλημμένα θύμα απάτης.

Ρώτησε λοιπόν αν κάθε φορά που βλέπει το όνομά της πρέπει να πηγαίνει στην Ασφάλεια για να κάνει καταγγελία και αν κινδυνεύει από τα θύματα των επιτήδειων αν δεν ανακοινώσει ότι πρόκειται για fake news.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ της πρότεινε να ενημερώνει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η παρουσιάστρια σημείωσε το τηλέφωνο για να μπορεί από δω και στο εξής να καταγγέλλει τις απάτες.

Το σχετικό απόσπασμα:

https://streamable.com/ih3ghk