Ελένη Μενεγάκη: “Δε μου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά όταν πρέπει να γίνονται, θα γίνονται”
Νέα

Ελένη Μενεγάκη: “Δε μου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά όταν πρέπει να γίνονται, θα γίνονται”

Ελένη Μενεγάκη: “Δε μου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά όταν πρέπει να γίνονται, θα γίνονται”

Tι την ενόχλησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων;

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και όπως είναι φυσικό οι δημοσιογράφοι την “στρίμωξαν” για δηλώσεις.

Μιλώντας στην κάμερα του “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε ότι ήθελε να έχει σπίτι στη Θεσσαλονίκη αλλά τελικά το απέκτησε στη Χαλκιδική.

“Δεν θέλω τίποτα ακραίο να κάνω στη ζωή μου. Δε θέλω να είμαι πάρα πολύ προσεκτική ούτε πολύ αδιάφορη και να μην με ενδιαφέρει τίποτα”, είπε για το πόσο προσέχει τον εαυτό της.

Χριστούγεννα θα περάσει με τα τέσσερα παιδιά της και τον άντρα της στο εξωτερικό.

Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να της αποσπάσουν μία δήλωση για τα μελλοντικά της τηλεοπτικά σχέδια μιας και το συμβόλαιό της στον Alpha λήγει.

“Η ζωή μου είναι πολύ ωραία. Κι αν έχει και κάποια πράγματα που δεν είναι τόσο στρωτά όσο θα ήθελα εγώ, είναι ασήμαντα. Τα σημαντικά πάνε μια χαρά και δε θέλω να τα πειράξω” είπε για το ενδεχόμενο αλλαγών στη ζωή της.

“Για τη δουλειά δεν θα μιλήσω αλλά έχω πάρει πάρα πολύ ικανοποίηση από τη δουλειά. Στο τέλος της μέρας αυτό που έχει αξία είναι οι άνθρωποι. Είμαι ο εαυτός μου από την πρώτη μέρα που μπήκα σε αυτόν τον χώρο μέχρι και σήμερα που έχουν περάσει σχεδόν 3 δεκαετίες”, είπε μεταξύ άλλων.

“Δε μου αρέσουν οι αλλαγές αλλά όταν πρέπει να γίνονται θα γίνονται”, είπε και δεν έκρυψε την ενόχλησή της. όταν ο δημοσιογράφος του “Μαζί σου” επέμεινε στην ερώτησή του για το μέλλον της στην τηλεόραση.

https://streamable.com/462tj