Ελένη Μενεγάκη: Η νέα καθημερινότητα, οι πρώτες δηλώσεις και το «καρφί» για την απουσία του Alpha
Νέα

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα καθημερινότητα, οι πρώτες δηλώσεις και το «καρφί» για την απουσία του Alpha

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα καθημερινότητα, οι πρώτες δηλώσεις και το «καρφί» για την απουσία του Alpha

«Ξεσυνήθισα λίγο μπροστά στις κάμερες; Νιώθω λίγο μουδιασμένη»

Στο Μέγαρο Μουσικής και στη φωταγώγησή του ενόψει της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού βρέθηκε χθες η Ελένη Μενεγάκη και έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Η παρουσιάστρια, που την 1η Ιούλη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό αποκαλύπτοντας πως την επόμενη χρονιά δεν θα κάνει τηλεόραση, μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες και δεν έκρυψε την ενόχλησή της, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» για την απουσία του Alpha από το event.

«Ξεσυνήθισα λίγο μπροστά στις κάμερες; Νιώθω λίγο μουδιασμένη. Όποιος με είδε ή με πήρε τηλέφωνο με ρωτούσε πώς νιώθω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Δεν ένιωσα κάτι. Δεν ένιωσα ότι τώρα έπρεπε να κάνω κάτι που δεν έκανα. Νομίζω ότι είχα πάρα πολύ ανάγκη, περισσότερο από ότι φανταζόμουν και περίμενα να καθίσω λίγο ήσυχα».

Για την απουσία του Alpha από την εκδήλωση ανέφερε: «O Alpha απουσιάζει; Θα έπρεπε να προβληματίζει αυτούς που βλέπουν Alpha γιατί απουσιάζει. Όχι εμένα. Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει».

Στη συνέχεια μίλησε για τη νέα καθημερινότητά της: «Όταν ήμουν στην Άνδρο δεν άνοιξα τηλεόραση. Στην Αθήνα βλέπω στο ζάπινγκ όλα τα πρωινά ενημερωτικά και μετά κλείνω την τηλεόραση και κάνω γυμναστική, που δεν είχα ξανακάνει. Περπατάω. Κάνω πράγματα που δεν είχα χρόνο να τα κάνω στο σπίτι μου. Ανοίγω ακόμη κούτες με δώρα από τη δουλειά».

Και αποκάλυψε φυσικά, ποια σειρά παρακολουθεί στην τηλεόραση: «Φυσικά είδα τις νέες εκπομπές. Το ζάπινγκ μου το έκανα μέσα στην εβδομάδα. Θέλω να δω τι κάνει ο ένας κι ο άλλος και να δω τι έκανε. Το βράδυ δεν τα είδα όλα γιατί έχω μια αδυναμία στις “Άγριες Μέλισσες”».

Ωστόσο, αναφορικά με το διάστημα που έχει μείνει σπίτι αποκάλυψε: «Πρώτη φορά τώρα συνειδητοποιώ πώς κανείς μπορεί να βλέπει την τηλεόραση και να χρησιμοποιεί το τηλεκοντρόλ μέσα στη μέρα. Όταν είσαι στην τηλεόραση τόσα πολλά χρόνια, νομίζεις ότι όλα κινούνται γύρω από αυτό. Δεν είναι έτσι».

Τέλος, για τα επόμενα σχέδιά της, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω από ό,τι σας είπα πρώτη Ιουλίου που σας αποχαιρέτησα. Ήξερα ότι αυτήν τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω. Ολόκληρη τη χρονιά. Τι θα κάνω παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση».

https://streamable.com/u97yhg

Φωτογραφίες: NDP