Ελένη Μενεγάκη – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποτίμηση της τηλεοπτικής επανασύνδεσης των δύο γυναικών
Νέα

Ελένη Μενεγάκη – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποτίμηση της τηλεοπτικής επανασύνδεσης των δύο γυναικών

Ελένη Μενεγάκη – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποτίμηση της τηλεοπτικής επανασύνδεσης των δύο γυναικών

Το παρασκήνιο μιας φιλίας που χάλασε και μάλλον ξαναέφτιαξε

Η τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από πολλά χρόνια «γέννησε» πολλά ερωτηματικά σε όλους εκείνους που χρόνια ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και που θυμούνται πολύ καλά και τη γνωριμία τους στον Alpha αλλά και την ξαφνική απομάκρυνση τους που για κάποιους ήταν αναμενόμενη.

Τότε η Ελένη ήταν η «βασίλισσα» του Αlpha.

Η Κωνσταντίνα εμφανίστηκε σαν διάδοχος της ωραίας Ελένης, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο μέχρι να σταθεί και να πει την πρώτη καλημέρα στην δική της εκπομπή.

Το «Σπίτι σπιτάκι» χτίστηκε με πολλά «τηλεοπτικά θύματα»που ο ιστορικός της τηλεόρασης έχει καταγράψει με μελανά γράμματα.

Άνθρωποι και καριέρες εξαφανίστηκαν εν μία νυκτί.

Στα πρώτα της βήματα, όμως, η Ελένη μέσα από την εκπομπή της, άνοιξε την αγκαλιά της και βοήθησε τη νεαρή ενζενί από τη Ρόδο που πάλεψε για να βρει τη θέση της στο τηλεοπτικό τοπίο.

Κοινές εμφανίσεις, διακοπές μαζί, με κοινές παρέες και δημόσια λόγια αγάπης έπεισαν τότε το κοινό ότι αυτές οι δύο γυναίκες είναι φίλες.

Χωρίς ποτέ κανείς να δημοσιοποιήσει τους λόγους, η φιλία αυτή εν μια νυκτί χάλασε και μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε την αλήθεια, που πια έχει και μικρή αξία.

Τότε μάλιστα πολλοί είχαν σχολιάσει τον θρόνο που η Ελένη είχε φέρει στην εκπομπή της και είχε συμβολικά αποχαιρετήσει. «Το θέμα δεν είναι να κάτσω εγώ αλλά μία άλλη κυρία. Μία που τον φέραμε και μία που θα τον μαζέψουμε» είχε πει.

Στη σημερινή τους συνάντηση, με την Κωνσταντίνα καλεσμένη της Ελένης, όλα έμοιαζαν περασμένα ξεχασμένα.

Και έγινε σε μια περίοδο που η Κωνσταντίνα είναι το πιο περιζήτητο πρόσωπο λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει.

Οι δύο γυναίκες έκαναν μία φιλική και προσωπική συζήτηση που περιστράφηκε περισσότερο γύρω από το μωρό που έρχεται και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Οι μόνες αμήχανες στιγμές ήταν όταν η Κωνσταντίνα έκανε αναφορά στο τηλεοπτικό της παρελθόν.

Και φυσικά, τα ποσταρίσματα στα social media έδωσαν και πήραν…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki