Ελένη Μενεγάκη: Μικρή αναβολή στις διακοπές της
Νέα

Ελένη Μενεγάκη: Μικρή αναβολή στις διακοπές της

Ελένη Μενεγάκη: Μικρή αναβολή στις διακοπές της

Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο Mega την κρατούν μακριά από τη λατρεμένη της Άνδρο

Αυτό το καλοκαίρι κινείται σε πυρετώδεις ρυθμούς για την Ελένη Μενεγάκη που ετοιμάζει την επιστροφή της στη μικρή οθόνη μέσα από την τηλεοπτική στέγη του Mega.

Οι επισκέψεις της στη Λεωφόρου Συγγρού είναι καθημερινές έτσι ώστε να μπορεί να επιβλέπει από πρώτο χέρι όσα αφορούν τη νέα της δουλειά – από τις ουσιαστικότερες λεπτομέρειες μέχρι τα σκηνικά – μαζί με την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή και τον παραγωγό Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν.

Έτσι, η διαδρομή με αυτοκίνητο από τα βόρεια στα νότια προάστια της έχει γίνει αναπόσπαστη της συνήθεια. Πρόσφατα δε, κάπου μεταξύ των μετακινήσεών της την εντόπισε και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! έξω από το σπίτι που αγόρασε πρόσφατα στην Κηφισιά.

Προς το παρόν οι διακοπές της στα μαγευτικά Άχλα της Άνδρου έχουν πάρει αναβολή για ένα διάστημα. Παρ΄όλα αυτά, μόλις προχωρήσει το στήσιμο της εκπομπής περισσότερο, η παρουσιάστρια αναμένεται να δώσει το «παρών» στον ησυχαστήριό της, το οποίο επισκέπτεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά το νέο της εγχείρημα στην τηλεόραση, αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι ότι θα ενταχθεί στην καθημερινή, μεσημεριανή ζώνη, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ώρα, ενώ θα εκπέμπει από τα σύγχρονα πλατό που χρησιμοποιεί ο σταθμός στον Γέρακα.