Ελένη Μενεγάκη: “Μιλάω για το Star. Σας έχω μπερδέψει;”
Νέα

Ελένη Μενεγάκη: “Μιλάω για το Star. Σας έχω μπερδέψει;”

Ελένη Μενεγάκη: “Μιλάω για το Star. Σας έχω μπερδέψει;”

Γιατί η παρουσιάστρια ασχολήθηκε εκτενώς με την Κατερίνα Καραβάτου και τα... ψάρια στην έναρξη της εκπομπής της;

Kαλοκαιρινή ήταν η διάθεση της Ελένης Μενεγάκη που στην έναρξη της εκπομπής της μπήκε στο πλατό αναζητώντας γιατί της μύριζαν ψάρια.

“Να σας πω κάτι, έμπαινα τώρα και έλεγα, ψάρια τηγανίζουμε;”

Το ίδιο επιβεβαίωσαν και οι συνεργάτες της στο πάνελ παρόλο που ο μάγειρας της εκπομπής, Πέτρος Συρίγος, ετοίμαζε κοτόπουλο.

“Αυτή κότα έχει ταϊστεί με φύκια” είπε χαριτολογώντας ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Η παρουσιάστρια τότε άρχισε να εξηγεί τη δομή του πλατό, δείχνοντας την πίσω πόρτα από όπου μπαίνει καθαρός αέρας και ενδεχομένως να ήρθε η μυρωδιά.

“Ποιος ξέρει εδώ από πίσω στους αγρούς τι γίνεται; Κάποιος μπορεί να ψήνει ψάρια. Εδώ δίπλα δεν είναι και η κύρια με τις κότες που παίρνουμε αυγά; Αποκλείεται να ψήνει ψάρια;” είπε.

“Εκτός αν το άλλο στούντιο που είναι λίγο μακριά βέβαια στην άααλλη πλευρά του πλατό που είναι η Καραβάτου μήπως αυτοί μαγείρεψαν κάτι και μας ήρθε;” αναρωτήθηκε.

“Εγώ πάντως κάθε πρωί που μπαίνω καταλαβαίνω από τη μυρωδιά τι φαγητό μαγείρευαν (οι “Κου Κου”). Μιλάω τώρα για το Star. Σας έχω μπερδέψει; Δεν θέλω να  μου μπερδεύεστε! Στα ίδια πλατό, μεγάλα πλατό, άκρη τέρμα είναι και η Καραβάτου. Θα μπορούσα αν είχα άλλη ώρα εκπομπή να πήγαινα να πω ένα ‘γεια σου Κατερίνα μου’. Άλλο κανάλι, ε; Δεν πειράζει”, είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/s9xs4q