Ελένη Μενεγάκη: Ποια παλιά της συνεργάτιδα της έκανε παράπονα στον “αέρα”;
Νέα

Ελένη Μενεγάκη: Ποια παλιά της συνεργάτιδα της έκανε παράπονα στον “αέρα”;

Ελένη Μενεγάκη: Ποια παλιά της συνεργάτιδα της έκανε παράπονα στον “αέρα”;

Τη φιλοξένησε στην εκπομπή της

H Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε το μεσημέρι της Πέμπτης μία πρώην συνεργάτιδά της με την οποία ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στην τηλεόραση και ήρθε σε δύσκολη θέση, όταν της έκανε στον “αέρα” παράπονα.

“Κοριτσάκι μου”, είπε με ενθουσιασμό στη Γιολάντα Διαμαντή μόλις την είδε στη ζωντανή σύνδεση από τη Λευκάδα όπου βρίσκεται.

Εκείνη χαιρέτησε εγκάρδια τόσο την οικοδέσποινα της εκπομπής όσο και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

“Ελενάκι ήρθες και δεν μας πήρες τηλέφωνο….”, είπε η πρώην συνεργάτιδά της.

“Γιολάντα ξέρεις πώς είναι ότι κάνεις διακοπές με τόσα παιδιά όσοι είμαστε εμείς και που δεν καθόμαστε και σε ένα μέρος, αλλά έχεις δίκιο. Έχεις δίκιο και θα οργανωθώ καλύτερα την επόμενη φορά” απολογήθηκε η Ελένη.

“Θέλω να έρθετε στο σπίτι να φάμε όλοι μαζί, να σας περιποιηθώ! Σ’ αγαπώ πάρα πολύ και μου έχετε λείψει πολύ”, της απάντησε.

Πώς πέρασε η παρουσιάστρια την καραντίνα στο νησί;

Παράλληλα, μίλησε για το μαγαζί που διατηρεί εκεί.

“Μου αρέσει πολύ το καλοκαίρι”, δήλωσε ακόμα, ενώ αποκάλυψε ότι λατρεύει να κάνει βόλτες με τη βάρκα της και τον σύζυγό της.

https://streamable.com/v4x0r0

“Α ρε Γιολαντάκι, σαν να μην έχει περάσει ούτε ένας χρόνος”, σχολίασε κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους η Ελένη.

Στο μεταξύ, η Γιολάντα αποκάλυψε ότι από τη στιγμή που μετακόμισαν στη Λευκάδα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν όλοι μαζί το μεσημεριανό τραπέζι, κάτι το οποίο δεν έκαναν στην Αθήνα.

Τέλος, η Ελένη ζήτησε από τους συνεργάτες της να ζητήσει από τους συνεργάτες της να της θυμίσουν να φέρει παλιές φωτογραφία από ταξίδια της με τις εκπομπές της.

https://streamable.com/cma1t8