Ελένη Μενεγάκη: Στα κόκκινα και με ταχυπαλμία στην πρεμιέρα της
Νέα

Ελένη Μενεγάκη: Στα κόκκινα και με ταχυπαλμία στην πρεμιέρα της

Ελένη Μενεγάκη: Στα κόκκινα και με ταχυπαλμία στην πρεμιέρα της

Συγκίνηση, άγχος, τρακ και λάμψη για την επιστροφή της «βασίλισσας»

Ενάμιση χρόνο μακριά από την τηλεόραση έμεινε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στο MEGA!

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό με ένα κόκκινο φόρεμα και κόκκινα πέδιλα και από το άγχος της προτίμησε να καθίσει στο τεράστιο σαλόνι της εκπομπής της και από εκεί να καλωσορίσει ξανά τους τηλεθεατές της.

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή γιατί όλες αυτές οι στιγμές μας και οι πιο έντονες στιγμές της επαγγελματικής μας ζωής, τις έχω περάσει μαζί της. Πέντε μήνες προσπαθούμε να στήσουμε την εκπομπή, πέντε μήνες ονειρευόμουν τη στιγμή αυτή και τώρα, αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω τι να σας πω. Μου λείψατε, είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε μαζί ξανά, που θα σας έχω ξανά στη ζωή μου κι εγώ θα είμαι στη δική σας. Η τηλεοπτική φετινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, τόσο νωρίς, σπάνια να συμβαίνει αυτό. Έχουμε βάλει τα καλά μας και θέλουμε να σας υποδεχτούμε και να σας υποσχεθούμε όλα αυτά που σχεδιάζουμε και να σας παρουσιάσουμε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Ήθελα να είμαι πάντα το φωτεινό σας χαμόγελο, αυτή που μπορεί να φαίνεται ότι είναι στον κόσμο της, που καλοφτιάχνει τα πράγματα. Αυτή τη γλύκα θέλω μέσα στο μεσημέρι και βάση αυτής της σκέψης είπα πως ήθελα να είναι το νέο μου ξεκίνημα. Θέλω να πω ότι σκεφτόμουν κι άλλους ανθρώπους που ήθελα στην παρέα, αλλά δεν μπορείς να τους έχεις όλους».

«Όταν κάναμε την πρώτη συζήτηση με το MEGA, με άφησαν ελεύθερη με πολύ εμπιστοσύνη και κατανόηση, να κάνω αυτό που πιστεύω ότι το έχω μάθει τόσα χρόνια. Αν μη τι άλλο αυτό δικαιούμαι να το λέω», πρόσθεσε.

Δείτε πώς υποδέχτηκε τους συνεργάτες της, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να δηλώνει ξεκάθαρα το άγχος του.