Ελένη Ψυχούλη: «Τα one night stand που έχω ζήσει μπορώ να τα γράψω μυθιστόρημα»
Νέα

Ελένη Ψυχούλη: «Τα one night stand που έχω ζήσει μπορώ να τα γράψω μυθιστόρημα»

Ελένη Ψυχούλη: «Τα one night stand που έχω ζήσει μπορώ να τα γράψω μυθιστόρημα»

Οι δικές της ερωτικές ιστορίες με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μοιράστηκε δικές της ιστορίες για τον έρωτα.

Παραδέχτηκε πώς είναι ένας άνθρωπος που αρκείται στον έρωτα και δεν μπορεί να προχωρήσει στο επόμενη βήμα που είναι η αγάπη, για αυτό και χώριζε.

Ωστόσο, αποκάλυψε πώς τα one night stand που έχει βιώσει ήταν όλα πολύ έντονα γιατί ο έρωτας χτυπούσε κόκκινο.

«Τα one night stand που έχω ζήσει μπορώ να τα γράψω σε μυθιστόρημα. Υπέροχα, ποιητικά πράγματα, εξωφρενικά. Πολλές φορές αναρωτιέμαι “Το έζησα; Μήπως το ονειρεύτηκα;”. Αν συνεχιζόταν θα είχε χάσει τη γοητεία του. Ήταν σαν ξαφνικά εκεί που κάθεσαι έρχεται ένα περιστέρι άσπρο, σε αγγίζει με την αύρα του και φεύγει. Κάποτε ήταν ταμπού και δεν το συζητούσες. Ενώ μπορεί να είναι πολύ ποιητικό. Μπορεί να περιέχει τα πάντα, έρωτα, κατανόηση. Δεν έχει σημασία μετά τι γίνεται. Πώς γίνεται με την ποίηση; Τα αγόρια συνήθως το αντιμετωπίζουν σαν “κρεοπωλείο” ενώ εμείς βάζουμε και λίγο τη χρυσόσκονη», ανέφερε.

Σχετικά με το πώς γνώρισε τον άντρα της, είπε: «Τον άντρα μου από προξενιό τον γνώρισα αλλά ήταν για τον κολλητό του αλλά έπεσε δίπλα το προξενιό. Ένας φίλος ήθελε να μου γνωρίσει τον φίλο του αλλά ήρθαν μαζί και ερωτεύτηκα τον άντρα μου. Ήμασταν αρκετά μαζί αλλά ο γάμος είναι σύντομος. Είμαι υπερήφανη για το πόσο δεν ντρέπομαι για τον άντρα του παιδιού μου. Πολλές γυναίκες δεν έχουν καλή ιδέα για τον πατέρα του παιδιού τους. Εγώ είμαι υπερήφανη και σημαίνει πώς όλο αυτό άξιζε».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον έρωτα της σύγχρονης εποχής, λέγοντας: «Μιλούσα με ένα κοριτσάκι 16 χρονών και είχε σχέση με έναν μεγαλύτερο και μου έλεγε πώς δεν είναι έτοιμη να κάνει σεξ. Εμείς τότε ήμασταν βόδια, τα έκανες όλα. Αυτά πλέον κρατάνε μία απόσταση. Έχουν μια αυτοδιάθεση και μία σιγουριά για τον εαυτό τους που εμείς δεν είχαμε. Η νέα εποχή είναι μια καταλυτική εποχή και έχουν όλα ανατραπεί και πρέπει να πάρουμε μία απόσταση».