Ελένη Ράντου: Επιστρέφει με κωμική σειρά στην ΕΡΤ;
Νέα

Ελένη Ράντου: Επιστρέφει με κωμική σειρά στην ΕΡΤ;

Ελένη Ράντου: Επιστρέφει με κωμική σειρά στην ΕΡΤ;

Τι αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Pop Up;

Την επιστροφή της στη μικρή οθόνη φαίνεται πως ετοιμάζει η Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για νέα κωμική σειρά και είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει.

Όπως αποκάλυψε, η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Ράντου είναι σε συζητήσεις με την ΕΡΤ και φυσικά επιμένει στη μυθοπλασία και συζητά για μια νέα κωμική σειρά.

Ακόμη, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ούτε γνωρίζομε αν τελικά θα γίνει αυτή η συνεργασία, αλλά υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δυο πλευρές.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, έγινε αναφορά και στο σχεδιασμό προγράμματος του Mega. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι «παγώνει» η επιστροφή του Mega Star, αλλά και η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, που είχαν ακουστεί ότι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του σταθμού. Ο λόγος είναι ότι το κανάλι σκέφτεται να επενδύσει κυρίως στην ενημέρωση, τη μυθοπλασία και τις μουσικές εκπομπές για να στηρίξει τους καλλιτέχνες και βάζει στον «πάγο» κάποια σχέδια για άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές.

https://streamable.com/8pnmyi