Ελεονώρα Μελέτη: Επέστρεψε στα καθήκοντά της – «Ο Θοδωρής και το Αλεξανδράκι μας δεν κόλλησαν»
Νέα

Ελεονώρα Μελέτη: Επέστρεψε στα καθήκοντά της – «Ο Θοδωρής και το Αλεξανδράκι μας δεν κόλλησαν»

Ελεονώρα Μελέτη: Επέστρεψε στα καθήκοντά της – «Ο Θοδωρής και το Αλεξανδράκι μας δεν κόλλησαν»

Το ευχαριστήριο μήνυμά της

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι υγιής και επέστρεψε ήδη στη δουλειά της μετά την καραντίνα και τη νόσηση με κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια με μήνυμά της ευχαρίστησε όσους της κράτησαν συντροφιά ενώ ενημέρωσε ότι ο ιός κολλάει πολύ εύκολα αλλά ο σύζυγος και το παιδί της δεν κόλλησαν γιατί τηρούσαν αυστηρά μέτρα.

«Επιστροφή στη δουλειά! Και έχω τεράστια χαρά να ξέρετε! Εδώ ο Θάνος Βογιατζής με ετοιμάζει για την εκπομπή κ του έλεγα πως πέρασα στη καραντίνα μου! Του έλεγα πόσο φανταστικοί ήσασταν, πόσο μοναδική παρέα μου κρατήσατε πολλές φορές με τα μηνύματα κ τις ευχές σας! Πόσο ελάχιστα μόνη ένιωθα ενώ ήμουν μόνη τελείως! Κ σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου!

Θέλω να προσέχετε τους εαυτούς σας παρακαλώ! Το άτιμο κολλάει πολύ πιο εύκολα απ όσο νομίζουμε, αλλά με τα μέτρα όσο τα τηρούμε αυστηρά, πολύ αυστηρά, είμαστε ασφαλείς! Απόδειξη; Ο Θοδωρής κ το Αλεξανδράκι μας ΔΕΝ κόλλησαν παρά τη στενή επαφή που είχαμε τις 5 από τις 10 μέρες καραντίνας! Να προσέχετε λοιπόν! Όσοι το περνάτε, υπομονή, κουράγιο, κ ξεκούραση. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί όπως στάθηκα εγώ, ώστε να το περνάνε στο πόδι, επομένως τη σκέψη μας σε όλους όσοι δίνουν τη μάχη τους σύντομα να βγουν νικητές. Κ είναι πολλοί παιδιά…

Σε αλλά νέα, μύρισε άνοιξη… για να λέμε τα σύκα σύκα κ τη σκάφη σκάφη, δεν μου μύρισε ακριβώς, καθώς δεν μου μυρίζει τίποτα, αλλά τουλάχιστον βλέπω τα χρώματα! Κ έρχεται κ το Πάσχα, κ έρχονται κ καλύτερες μέρες για όλους μας, κ σας το υπόσχομαι. Η φωτογραφία σικέ, το ξέρω, αλλά παιδιά βαρέθηκα να με βλέπω απεριποίητη δέκα μέρες. Άσε που είχα βγάλει κ κάτι κορονοσπυριά! Συμβαίνει μου είπαν… ευτυχώς έφυγαν… έτσι θα φύγει κ αυτό που περνάμε! Είδατε το Ισραήλ; Ξεμπέρδεψε… σειρά μας σε λίγο. Αγάντα… αυτά λοιπόν… συνεχίστε τη μέρα σας! Όμορφα κ θετικά… λάθος λέξη, όχι θετικά, γιατί παραπέμπει κ άλλου… Συνεχίστε όμορφα κ αισιόδοξα!».