Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πολύ μακριά από τα σενάρια συνωμοσιολογίας»
Νέα

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πολύ μακριά από τα σενάρια συνωμοσιολογίας»

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πολύ μακριά από τα σενάρια συνωμοσιολογίας»

Όλα όσα είπε λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της

Στην εκπομπή “Alpha Παντού”, βρέθηκε καλεσμένη η Ελεονώρα Μελέτη και δεν έκρυψε το πώς αισθάνεται λίγο πριν την επικείμενη πρεμιέρα της, στις 7 Σεπτεμβρίου, με την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» .

«Έχω άγχος, αρκετό μπορώ να πω, αλλά πάντα έτσι είμαι πριν από τις πρεμιέρες. Νομίζω ότι είναι θεμιτό. Είναι ένα δημιουργικό και γόνιμο άγχος. Από εκεί και έπειτα έχω μέσα μου και μια τρομερή ασφάλεια, γιατί είμαι πάρα πολύ σίγουρη για αυτό που πάμε να κάνουμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί έχω γύρω μου ανθρώπους, που γνωρίζουν το αντικείμενο και ξέρουν τη δουλειά τους».

Την φετινή χρονιά στο πλευρό της θα βρίσκεται και ο Νίκος Μάνεσης, για τον οποίο η ίδια δήλωσε:

«Ο Νίκος για μένα ήταν μια πολύ ωραία έκπληξη. Ήξερα πως ήταν ένας πολύ καλός δημοσιογράφος. Τον παρακολουθούσα και έχουμε την ίδια φιλοσοφία σε αυτά, που θέλει να βλέπει ως τηλεθεατής αλλά και να κάνει ως άνθρωπος της τηλεόρασης. Είναι τεράστια η ασφάλεια που νιώθω, για το γεγονός πως επιβλέπει όλο αυτό το εγχείρημα».

«Εμείς ξεκινάμε με το να προτείνουμε και να χτίσουμε σιγά σιγά κάτι που οραματιζόμαστε για την ζώνη αυτή. Είναι μια δύσκολη ζώνη. Φέτος, θα είναι άκρως ανταγωνιστική. Θα είναι ταυτόχρονα οκτώ εκπομπές απέναντι».

«Έχουμε να κάνουμε μια εναλλακτική πρόταση απέναντι σε όλα αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα είναι ήσυχα τα πράγματα».

Στη συνέχεια ωστόσο η ίδια μίλησε και για όσα συμβαίνουν με την πανδημία.

«Είμαι πολύ μακριά από τα σενάρια συνωμοσιολογίας. Κάποιες φορές όταν διαβάζω απόψεις, σχόλια και γνώμες πολιτών, προβληματίζομαι γιατί αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν ενώ είμαστε όλοι στο μάτι του κυκλώνα μιας πανδημίας, μπορεί να υπάρχουν  σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

«Σαφώς και πιστεύω πως υπάρχει ο κορονοϊός. Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».