Έλιο Αλνέττι: “Δεν ξέρω αν ένα μοντέλο μπορεί να γίνει coach σε κάποια παιδιά που θα είναι μοντέλα”
Νέα

Έλιο Αλνέττι: “Δεν ξέρω αν ένα μοντέλο μπορεί να γίνει coach σε κάποια παιδιά που θα είναι μοντέλα”

Έλιο Αλνέττι: “Δεν ξέρω αν ένα μοντέλο μπορεί να γίνει coach σε κάποια παιδιά που θα είναι μοντέλα”

Ο πρώην ατζέντης της Βίκυς Καγιά και του Γιώργου Καράβα σχολιάζει το GNTM 3 αλλά και τη δική του συμμετοχή του στο MasterChef

Ο Έλιο Αλνέττι, γνωστός επιχειρηματίας και ατζέντης μοντέλων, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” για τη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και τον Γιώργο Καράβα, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και το GNTM 3.

Δούλεψε με τη Βίκυ Καγιά, όταν η ίδια ήταν 16 ετών.

“Η Βίκυ άκουγε μέχρι ένα σημείο, τότε που χρονικά, πήγε να κάνει τον “Πρωινό Καφέ” στον ΑΝΤ1 και είχαμε διαφωνήσει γιατί θεωρούσα ότι δεν ήταν η σωστή στιγμή για να το κάνει, όπως και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο”.

Δεν διστάζει μάλιστα να μιλήσει και για το πώς ήταν η Βίκυ Καγιά μέσα στις δουλειές της ως μοντέλο. “Ήταν πιο “σκυλί”, δεν καταλάβαινε, πήγαινε και χτύπαγε τον διάολο στα μάτια”.

Σύμφωνα με τον Έλιο, οι δύο Έλληνες που ο ίδιος θεωρεί ότι έχουν κάνει διεθνή καριέρα και τους θαυμάζει, είναι η Έλενα Κουντουρά και ο Αντώνης Φραγκάκης.

Δεν διστάζει να αναφερθεί και στο GNTM, στο οποίο λέει ότι δεν έχει στείλει μοντέλα του γιατί το θεωρεί ένα καθαρά τηλεοπτικό προϊόν.

“Δύσκολα θα βγει από το GNTM ένα μοντέλο με προδιαγραφές για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό”.

Εκτός των άλλων, μίλησε και για τη συνεργασία του με το νέο κριτή και coach του GNTM 3, Γιώργο Καράβα, λέγοντας ότι συνεργάστηκαν μαζί 15 χρόνια, αλλά δεν έχει καταλάβει γιατί έληξε αυτή η συνεργασία  κι ο ίδιος ο Γιώργος, αποφάσισε να αλλάξει πρακτορείο.

“Εγώ αν ήμουν μοντέλο, δεν θα έφευγα από το πρακτορείο που μου απογείωσε την καριέρα”.

“Δεν ξέρω αν ένα μοντέλο μπορεί να γίνει coach σε κάποια παιδιά που θα είναι μοντέλα” σχολίασε για τη συμμετοχή του Γιώργου στο ριάλιτι μοντέλων.

Ο Έλιο όμως σχολίασε και τη συμμετοχή του στο MasterChef 3 όπου κόπηκε στα bootcamp.

Δείτε όλο το βίντεο με τις δηλώσεις του:

https://streamable.com/xwupj7?fbclid=IwAR31tUO3QBKwNy72kDg8dO-EzotVPX2PTCxL0_bI2Z_-E4BqXSeYn5QtnaU