Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι άβουλη»
Νέα

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι άβουλη»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι άβουλη»

Η κόντρα με την Ασημίνα Ιγγλέζου μαίνεται...

Συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει με την συμπαίκτριά της στο Survivor, δίνει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία άκουσε την Ασημίνα να μιλά για το Mykonos Live TV και το ότι θέλει να εργαστεί σε αυτό. Παράλληλα αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη αλλά και στην Ελευθερία Ελευθερίου.

«Η Ασημίνα είναι αυτή η οντότητα, δηλαδή πραγματικά πες την αλήθεια σου δεν είναι κακό Ασημίνα μου. Ότι δεν γουστάρω να χαιρετήσω κανέναν παρά μόνο τον Περικλή και την Ανθή, είναι ψέμα ότι ήταν θέμα σκηνοθεσίας. Τη μία της φταίω εγώ που είμαι στο Mykonos Live TV 8 χρόνια και την άλλη της φταίει η παραγωγή», είπε η Ελίζαμπεθ στο «Ευτυχείτε» και συνέχισε: «Ε όχι και να μου πάρει τη θέση η Ασημίνα στο Mykonos Live TV»

Όσον αφορά στην Κάτια Ταραμπάνκο τόνισε: «Θα μιλήσω μαζί της, μου έστειλε κι ένα μήνυμα στο Instagram για να τα βρούμε. Ειπώθηκαν και πάρα πολλά. Στη συνέντευξη μου ότι είχαν θέμα με εμένα το κορίτσια, δεν ήταν η Κάτια, αλλά η Ελευθερία και η Άννα Μαρία».

Αναφορικά με την Ελευθερία Ελευθερίου και όσα αποκάλυψε ότι ο Τριαντάφυλλος ότι του είχε πει για την Κάτια: «Είναι αλήθεια. Μου είχε πει κι εμένα η Ελευθερία ότι δεν ήθελε την Κάτια».

Σχετικά με την Ανθή Σαλαγκούδη: «Είναι άβουλη. Όπου πάρει το παρεάκι της πάει κι εκείνη. Συμβουλεύεται για να κάνει τις κινήσεις της».

https://streamable.com/pzhen3