Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του αποψινού τελικού
Νέα

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του αποψινού τελικού

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του αποψινού τελικού

Ποιος κέρδισε το έπαθλο;

Βράδυ τελικού ήταν απόψε για το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», που υποδέχτηκε 12 φιναλίστ που διεκδικούσαν τη νίκη.

Οι 12 φιναλίστ μέσα από μία εντυπωσιακή διαδρομή, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό και να παρουσιάσουν στη σκηνή του show ένα τελευταίο act, με σκοπό να αποδείξουν στο τηλεοπτικό κοινό ότι αξίζουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τον τελευταίο λόγο όμως τον είχε το τηλεοπτικό κοινό καθώς με την έναρξη του Μεγάλου Τελικού ξεκίνησε και η ηλεκτρονική ψηφοφορία που ανέδειξε τον μεγάλο φετινό νικητή.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη λήξη και οι αρουσιαστές Νίκολας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος ανακοίνωσαν τον διαγωνιζόμενο που ξεχώρισε.

Οι 12 φιναλίστ ήταν οι: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμία Χαλιλοπούλου, Δημήτρης Τσίγγος, Κωνσταντίνος Τσαμαδός, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένη Κουντούρη & Αλέξανδρος Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Τελικά στο τέλος έμειναν οι “Kings Don’t Care” και ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός.

Μεγάλος νικητής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» που κέρδισε και το έπαθλο των 50.000 ευρώ αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός.