«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Ποια πρόσωπα «φλερτάρουν» με τη θέση του παρουσιαστή;
Νέα

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Ποια πρόσωπα «φλερτάρουν» με τη θέση του παρουσιαστή;

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Ποια πρόσωπα «φλερτάρουν» με τη θέση του παρουσιαστή;

Τι έφερε «πονοκέφαλο» στον ΑΝΤ1;

Με ένα τρέιλερ ο ΑΝΤ1 καλεί εδώ και τέσσερις σχεδόν μήνες υποψήφιους που πιστεύουν πως έχουν κάποιο ταλέντο να δηλώσουν συμμετοχή και να διαγωνιστούν στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που -αν προβληθεί τελικά από την επόμενη σεζόν- θα είναι η όγδοη φορά που θα το δούμε στους δέκτες μας.

Πονοκέφαλο ωστόσο στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια που δουλεύει για το project έχει φέρει το «υλικό» που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής και δεν είναι αυτό που θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικά στην prime time ζώνη. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη που έγινε casting τριών ημερών για ταλέντα μόνο 100 εν δυνάμει υποψήφιοι πέρασαν στην επόμενη φάση.

Στην Αθήνα μάλλον τα ταλέντα έχουν εξαντληθεί αφού μετά βίας βρέθηκαν 70 ταλαντούχοι υποψήφιοι για να δείξουν οn camera τις δεξιότητές τους και να κρατήσουν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Από την άλλη για την θέση του παρουσιαστή το τοπίο είναι θολό καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που ακουγόταν για την θέση του παρουσιαστή φαίνεται πως δεν θα είναι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αφού έχει την βραδινή του εκπομπή στην late night ζώνη του σταθμού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ίσως να ήταν ο κατάλληλος αφού έχει περάσει με επιτυχία στο παρελθόν από κριτής του σόου. Ωστόσο αν το project λόγω ελλείψεις ταλέντων μεταφερθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν δεν θα μπορεί να είναι ταυτόχρονα σε δύο τηλεοπτικές παραγωγές, αφού μέχρι στιγμής η «Φάρμα» έχει πάρει το πράσινο φως και για τον Φεβρουάριο του 2022 με την ίδια εταιρία παραγωγής και το αγρόκτημα περιμένει τους νέους ενοίκους του.

Ένα πρόσωπο έκπληξη -αγαπημένος του ΑΝΤ1- που φέτος στο show μεταμφιέσεων YFSF, έκλεψε τις εντυπώσεις είναι ο ηθοποιός και πρώην παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης. Το όνομά του  ακούστηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος και μάλιστα όσοι γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν το πρώτο ραντεβού να γίνει και μέσα στον Ιούνιο.