Έλλη Κοκκίνου: «Δεν πρόκειται να γνωρίσω κάποιον μέσα από κάποια εφαρμογή»
Νέα

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν πρόκειται να γνωρίσω κάποιον μέσα από κάποια εφαρμογή»

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν πρόκειται να γνωρίσω κάποιον μέσα από κάποια εφαρμογή»

Η αυτοπεποίθηση, η εμφάνισή της, και τα social media

Η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single με τίτλο «Πάμε γι’ άλλα» μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η αναφέρθηκε στη σχέση εμπιστοσύνης με τον γιο της και παραδέχεται ότι στο ξεκίνημα της δεν είχε αυτοπεποίθηση.

Στην αρχή η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τον αν έχει αυτοπεποίθηση: «Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ήθελα να φτάσω κάπου αλλά δεν είχα προσδιορίσει τι είναι αυτό. Στα πρώτα μου βήματα δεν είχα αυτοπεποίθηση παρ’ ότι ήμουν ένα κορίτσι που είχε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτοπεποίθηση έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια γιατί έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου».

Και συμπλήρωσε σχετικά με την εμφάνισή της: «Ήξερα πάντα ποια μαλλιά και make up μου ταιριάζουν. Ακόμα κι’ αν κάτι είναι τάση αν δεν αισθάνομαι καλά θα βγω χάλια. Αν μπορώ να το υποστηρίξω θα βγω κουκλάρα. Τα τελευταία χρόνια λέω καλά λόγια στον εαυτό μου, γιατί στο παρελθόν του έδωσα ”ξύλο” λόγω λάθος επίλογων».

Για τις σχέσεις που έχει η ερμηνεύτρια με τις άλλες γυναίκες είπε ότι εκφράζει πάντα τον θαυμασμό της στις όμορφες γυναίκες που έρχονται στο μαγαζί και ιδίως όταν συνοδεύονται δεν τις κάνει να αισθάνονται ανταγωνισμό.

Σε ερώτηση αν την φλερτάρουν μέσω των social media απάντησε: «Δεν μου αρέσει ο τρόπος που με φλερτάρουν στα social media και δεν πρόκειται να γνωρίσω κάποιον μέσα από κάποια εφαρμογή».

Αναφορικά με τον 15χρονο γιο της δήλωσε: «Ο 15χρονος γιος μου είναι ένας cool τυπάκος, με χιούμορ και εξυπνάδα. Δεν είναι δύσκολο παιδί αλλά και εγώ του δίνω χώρο ο γιος μου -παρ’ ότι έφηβος- δεν θέλει να λείπω συνέχεια από το σπίτι. Θέλει να κάνουμε παρέα και να πηγαίνουμε διακοπές οι δυο μας».

Ενώ, για το νέο της single σχολίασε: «Mε το που άκουσα το νέο μου single ”Πάμε γι’ άλλα” μου ανέβασε τη διάθεση. Τα γυρίσματα για το βίντεοκλιπ του «Πάμε γι’ άλλα» -στο οποίο συμμετέχει ο Ηλίας Γκότσης- έγιναν στη Νάξο».