Έλλη Κοκκίνου: «Το συμβάν της Τζένης Μπότση το ήξερα. Γνώριζα πόσο την πόναγε αυτό, ήταν μια πληγή μέσα της»
Νέα

Έλλη Κοκκίνου: «Το συμβάν της Τζένης Μπότση το ήξερα. Γνώριζα πόσο την πόναγε αυτό, ήταν μια πληγή μέσα της»

Έλλη Κοκκίνου: «Το συμβάν της Τζένης Μπότση το ήξερα. Γνώριζα πόσο την πόναγε αυτό, ήταν μια πληγή μέσα της»

Το αμήχανο περιστατικό με το φόρεμα στη σκηνή, η ερώτηση για το αν είναι μόνη και το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark και εξήγησε γιατί προσέχει τόσο πολύ με τον κορονοϊό.

«Είμαι στις δύσκολες ομάδες. Είμαι καθημερινά με εισπνεόμενο και δεν πρέπει να περάσω κορονοϊό. Έχω άσθμα από 3 χρονών. Έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Το 2001 μπήκα νοσοκομείο για 2 εβδομάδες και έμεινα 3 μέρες στην Εντατική. Είχα λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία, πνευμονοθώρακα. Και μετά από αυτό επιβαρύνθηκε πάρα πολύ η κατάσταση.Ένα απλό κρύωμα μπορεί να με κάνει να πάρω αντιβίωση και κορτιζόνη» είπε.

«Η Τζένη είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον γιο μου. Το συμβάν της Τζένης το ήξερα πολλά χρόνια. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι κοντά της. Γνώριζα πόσο την πόναγε αυτό, ήταν μια πληγή μέσα της και όταν την έβλεπα να το καταθέτει δημόσια ένιωσα ότι ξαλάφρωσε».

https://streamable.com/bm5b2n

«Η καραντίνα με βρήκε μόνη» ομολόγησε η τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα δήλωσε ότι είναι δύσκολο να βρει σύντροφο ενώ αστειεύτηκε ότι πιο πολύ έρχονται για τον σκύλο της παρά για την ίδια.

Όσο για την τηλεόραση, θα μπορούσε να συμμετέχει σε talent show και παιχνίδι με γέλιο.

Μίλησε και για τον γιο της, λέγοντας ότι σε κάποια θέματα είναι αυστηρή και σε άλλα πιο χαλαρή. Για παράδειγμα είναι αυστηρή στο διάβασμα και στο ωράριο του ύπνου.

https://streamable.com/kb7mmr

Όπως είπε, βλέπει τον γιο της να κάνει σπουδές στα οικονομικά και business και όχι στον δικό της κλάδο.

«Ησύχασα» είπε για την πώληση του παιδικού σταθμού που είχε. «Πρέπει να είσαι από πάνω. Σκέφτομαι να κάνω κάτι άλλο αλλά μία δουλειά που δεν χρειάζεται να είμαι από πάνω με άνθρωπο της δουλειάς. Δεν είναι ακριβώς  εστίαση, είναι κάτι καινοτόμο, μπορεί και το 2021» είπε.

https://streamable.com/vcqu0u

Το αμήχανο περιστατικό στη σκηνή και το μεγαλύτερό της ελάττωμα

Η τραγουδίστρια μπήκε στο Εξομολογητήριο της εκπομπής για να απαντήσει στις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Ο ψυχαναγκασμός της είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά της ενώ η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει σε μια σχέση είναι να παρακολουθήσει άντρα για να επιβεβαιώσει την απιστία του.

Το μόνο ριάλιτι που βλέπει είναι το Survivor ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει αισθητική επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της.

Το πιο ακραίο που έχει κάνει στον έρωτα είναι να κάνει σχέση με άνθρωπο που δεν ενέκριναν οι γύρω της.

Η πιο αμήχανη στιγμή της στη σκηνή ήταν το 2000 όταν της έπεσε το φόρεμα και δεν φορούσε σουτιέν και μάλιστα μόλις είχε κάνει αισθητική επέμβαση.«Πριν χρόνια, δεν φορούσα σουτιέν. Φορούσα ένα πολύ ωραίο φόρεμα εξώπλατο που έδενε με κλιψάκι. Καθώς τραγουδούσα “Νύχτα στάσου”- ήταν η μαμά μου από κάτω- και είχα τεντωμένο χέρι, είχα κάνει και την επέμβαση, ανοίγει το θυλάκι, εγώ με το χέρι ψηλά και πέφτει το φόρεμα από την αριστερή πλευρά. Ευτυχώς πριν τραγουδούσα τσιφτετέλια και είχα και τα δύο χέρια πάνω».

https://streamable.com/8dad4w