Έλλη Τρίγγου: «Από τον πρωταγωνιστή μέχρι αυτόν που δεν θα μάθεις ποτέ ότι υπάρχει, ένας να λείψει θα φανεί. Έτσι λειτουργούμε στις “Μέλισσες”»
Νέα

Έλλη Τρίγγου: «Από τον πρωταγωνιστή μέχρι αυτόν που δεν θα μάθεις ποτέ ότι υπάρχει, ένας να λείψει θα φανεί. Έτσι λειτουργούμε στις “Μέλισσες”»

Έλλη Τρίγγου: «Από τον πρωταγωνιστή μέχρι αυτόν που δεν θα μάθεις ποτέ ότι υπάρχει, ένας να λείψει θα φανεί. Έτσι λειτουργούμε στις “Μέλισσες”»

Η Ασημίνα των «Άγριων Μελισσών» μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη

Η Έλλη Τρίγγου ήταν καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» και η Νάντια Κοντογεώργη ξεκίνησε τη συζήτηση με την υποκριτική ωριμότητα που διαπίστωσε ότι έχει η ηθοποιός, την οποία θαύμασε στο θέατρο.

«Επειδή δεν φαντάστηκα ποτέ την επιτυχία, ό,τι συμβαίνει είναι μία έκπληξη και ένα θαύμα που το καλωσορίζω με το ίδιο σοκ και τον ίδιο θαυμασμό. Δεν είχα ονειρευτεί κάτι από όλα αυτά. Ασυνείδητα σίγουρα έχω κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση, απλά δεν το ήξερα. Έχω ανάγκη από ανθρώπους που θα με κάνουν καλύτερη» είπε.

Η Ασημίνα των «Μελισσών» όπως είπε αντιμετωπίζει το τηλεοπτικό γύρισμα της δημοφιλούς σειράς -που είναι η πρώτη της- όπως και το κινηματογραφικό: «Καθένας από μας είναι ένα μικρό γρανάζι που κάνει καλά τη δουλειά του και βγαίνει το αποτέλεσμα. Δεν γίνεται να λείψει ούτε ένας. Είναι τρομερό. Από τον πρωταγωνιστή μέχρι αυτόν που δεν θα μάθεις ποτέ ότι υπάρχει, ένας να λείψει θα φανεί. Έτσι λειτουργούμε και στις “Μέλισσες”. Κάθε άνθρωπος εκεί κάνει κατάθεση ψυχική καθημερινά που το βλέπεις και σε συγκινεί. Δεν θα λειτουργούσε όλο αυτό το πράγμα αν δεν ήμασταν όλοι μαζί συντονισμένοι. Δεν έχει να κάνει ούτε με ταλέντα ούτε με ερμηνείες, είναι δουλειά και χειρωνακτική. Όλοι μαζί προχωράμε».

Η ηθοποιός μίλησε για το ταξίδι της στις Κάννες με τον Αργύρη Πανταζάρα. «Διαγωνίστηκε η ταινία μας, είδαμε πολύ ωραίο σινεμά, ταξιδέψαμε και δεν το πίστευα, ήμουν σε σοκ που μου δόθηκε η ευκαιρία. Η διαδικασία ήταν στα μέτρα μου, δεν ήταν καμία φαντασμαγορία λόγω της κατάστασης, ήταν όλα σεμνά, οπότε πήγαμε σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, κάναμε ηλιοθεραπεία» είπε κάνοντας χιούμορ.

Εξέφρασε όμως τη στεναχώρια της που ενώ υπάρχει στήριξη στις τηλεοπτικές παραγωγές αλλά όχι στις ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγός.

«Θέλω να κάνω κι άλλη ταινία με τον Αργύρη» είπε ενώ χαρακτήρισε σπουδαία την εμπειρία του livestreaming παρά το γεγονός ότι το κοινό δεν ήταν μέσα στο θέατρο.

https://streamable.com/vxxj3g

«Η νέα πραγματικότητα θα αποτελείται από συνείδηση, ευθύνη με την έννοια της υπευθυνότητας. Έχουμε περάσει χρόνια κατηγορώντας τους άλλους για όσα μας συμβαίνουν» είπε για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Μίλησε όμως και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καραντίνα και πώς άντλησε χαρά.

«Δεν έχω συνηθίσει την αναγνωρισιμότητα. Μου δημιουργεί ακόμα μια έκπληξη. Από την άλλη είναι πολύ ζεστό αυτό που παίρνω από τους ανθρώπους» είπε.

«Επειδή δεν έχω τον χρόνο να κάνω ένα χόμπι, να δω τους φίλους μου όσο θέλω, κάνω διαλογισμό. Γυρνάω στο σπίτι και σβήνω τα φώτα, προσπαθώ να μιλάω στον εαυτό μου λίγο όμορφα» είπε.

«Στα 40 μου με φαντάζομαι ήρεμη. Θέλω να έχω ουσιαστικές σχέσεις, θέλω να είμαι χαρούμενη, να γελάω όλη την ώρα, μπορώ; Έρωτες, σκυλιά, γατιά. Γίνεται; Όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι το θέλω κοντά μου όσο κάνει καλό στην ψυχή μου και στων άλλων. Όλες οι περιπτώσεις ακόμα και να κλείσει ο κύκλος του θεάτρου είναι ορθάνοιχτες. Επειδή όλα μου ήρθαν από κάπου ξαφνικά έτσι μπορεί όλα από κάπου να εξαφανιστούν. Είναι πολύ όμορφα, τα χαίρομαι, τα ζω και προχωράω» είπε.

Είναι η Ασημίνα περισσότερο Σεβαστού από Σταμίρη; «Α παπα. Είναι η Ασημίνα Σταμίρη που έχει εμποτιστεί με μπόλικη δόση από Σεβαστούς και θα δούμε προς τα πού θα κλίνει» απάντησε.

«Έχω σταματήσει να παίρνω τη Μελίνα Τσαμπάνη για να μου πει το παρακάτω, γιατί μου αρέσει περισσότερο, υπάρχει μια έκπληξη».

Τι την αγχώνει; «Με αγχώνει το άγχος, η πίεση, ο χρόνος σε αυτήν την παράλογη μορφή που τον γνωρίζουμε, όταν σκέφτομαι πολύ και δεν είμαι ο εαυτός μου», είπε.

https://streamable.com/vkxr4j