Ελληνικές σειρές: Συγκρούσεις, εξηγήσεις και προβλήματα υγείας
Νέα

Ελληνικές σειρές: Συγκρούσεις, εξηγήσεις και προβλήματα υγείας

Ελληνικές σειρές: Συγκρούσεις, εξηγήσεις και προβλήματα υγείας

Γιατί συγκρούεται ο Κωστής με την Έλλη στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» και τι συμβαίνει με την υγεία της Ρενάτας στο «Έλα στη θέση μου»;

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Έλλη προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά τη Μελίτη από τα παιδιά της, γι’ αυτό και συγκρούεται με τον Κωστή όταν της ζητάει να τα βγάλει βόλτα.

Την ίδια στιγμή, η εμπιστοσύνη της Μάρθας στον Φώτη έχει κλονιστεί. Ταυτόχρονα η Έλλη, που δεν βλέπει τον Φώτη με καλό μάτι, ψάχνει να βρει στοιχεία για το παρελθόν του.

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται πού μπορεί να βρήκε η Ρια τα λεφτά τα οποία επενδύει στο καινούργιο σπίτι της Σοφίας και του Γιώργου, ο Κωστής βλέπει με έκπληξη τα οικονομικά της εταιρείας και καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η Ρένα έρχεται και πάλι κοντά με τον Αντρέα, αλλά περιμένει πρώτα να μιλήσει με τον Σταύρο, για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Όμως ο Σταύρος έχει άλλα σχέδια…

«Έλα στη θέση μου»

Ο Βλάσης πείθει τον Λεωνίδα να τον καλύψει στην Μίκα για να πάει να συναντήσει την Φαίη, αλλά το σχέδιό του δεν πηγαίνει και τόσο καλά.

Ο Μίμης προσπαθεί να βοηθήσει τον Αχιλλέα να καθησυχάσει την Ρενάτα, ενώ η Φλωρέτα ζητάει εξηγήσεις από τον Λεωνίδα για τις επαφές του με τον ντετέκτιβ.

Η Αιμιλία αποφασίζει να μπλοφάρει προκειμένου να τρομοκρατήσει τον Αντρέα. Τι συμβαίνει με την υγεία της Ρενάτας; Θα καταφέρει να αντισταθεί ο Βλάσης στο ερωτικό πλησίασμα της Φαίης; Τι θα γίνει όταν ο Αντρέας τους βρει μαζί;