Έντουαρντ Στεργίου: Ποια είναι η σχέση του με τη Ρασέλ εκτός GNTM;
Νέα

Έντουαρντ Στεργίου: Ποια είναι η σχέση του με τη Ρασέλ εκτός GNTM;

Έντουαρντ Στεργίου: Ποια είναι η σχέση του με τη Ρασέλ εκτός GNTM;

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να φύγει από το ριάλιτι μόδας

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα λευκό τριαντάφυλλο το οποίο χάρισε ευγενικά στην παρουσιάστρια.

Η συζήτηση για το GNTM ξεκίνησε άμεσα και ο ίδιος αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας στις αρχές του. «Είχα φρικάρει, είχα μιλήσει με άνθρωπο από την παραγωγή» είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο έπαθλο που δεν κατάφερε να κερδίσει:

«Σαν επαγγελματίας θα μου έδινε ένα δυνατό συμβόλαιο. Από την άλλη όμως μπορεί και να μην ήταν τίποτα. Γιατί ένα δυνατό συμβόλαιο δεν σημαίνει ότι θα δουλέψεις. Δεν νομίζω ότι η νίκη θα μου έδινε κάτι παραπάνω από ότι έχω τώρα. Όλα εξαρτώνται από εσένα. Έχω πολλές προτάσεις και με τον μάνατζέρ μου, τον οποίο είχα και πριν, τις φιλτράρουμε και επιλέγουμε».

Ο Έντι δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. «Στη φάση που είμαι δεν μπορώ να αποκλείσω πράγματα γιατί δεν έχω εμπειρία σε αυτούς τους χώρους. Αν προκύψει κάτι που με εκφράζει και μπορώ να το στηρίξω, γιατί όχι. Το μόντελινγκ είναι αυτό που θα κάνω και θα έκανα και αν είχε προκύψει κάτι άλλο».

Όσον αφορά τον νικητή, ο ίδιος εξέφρασε ότι η επιθυμία του ήταν ο Αντρέας να κερδίσει το έπαθλο, ωστόσο και ο Ηρακλής ήταν δίκαιο που νίκησε.

«Δεν έχω επαφές με τη Ρασέλ»

Το μοντέλο συνεχίζει να έχει επαφές με δύο άτομα από το GNTM. «Έχω κρατήσει επαφή με τον Αντρέα και τον Δημοσθένη. Με τη Ρασέλ είχαμε μια καλή σχέση μέσα στο παιχνίδι. Βγαίνοντας δεν κρατήσαμε επαφές, άλλα ήθελε ο ένας κι άλλα ο άλλος».

«Έχω ξεχάσει τη γυμναστική»

Ο Έντουαρντ στην καθημερινότητα του ακούει house μουσική. «Δεν θα πω όχι στα ελληνικά αλλά δεν τα επιλέγω. Η γυμναστική είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσω. Διαβάζω βιβλία ψυχολογίας για να μπορώ να κρίνω τους ανθρώπους από τις κινήσεις τους. Γενικά είναι πολύ το τρέξιμο και δεν έχω χρόνο για πολλά χόμπι».