Επικός διάλογος Σκορδά – Λιάγκα: «Ένα τηλέφωνό μου είσαι» – «Μείνε με αυτούς που σε γλείφουν»
Νέα

Επικός διάλογος Σκορδά – Λιάγκα: «Ένα τηλέφωνό μου είσαι» – «Μείνε με αυτούς που σε γλείφουν»

Επικός διάλογος Σκορδά – Λιάγκα: «Ένα τηλέφωνό μου είσαι» – «Μείνε με αυτούς που σε γλείφουν»

Το πρώην ζευγάρι χάρισε κορυφαία στιγμή στο «Πρωινό»

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, οι διάλογοι μεταξύ τους είναι απολαυστικοί, με την παρουσιάστρια να κρατά το… πάνω χέρι στην ιδιαίτερη σχέση που έχουν αποκτήσει στον αέρα και τον παρουσιαστή να απαντά στις… προκλήσεις με περίσσιο χιούμορ.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή τη συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω» και το τραγούδι «Έξαψη» σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η «κόντρα» ξεκίνησε όταν η Φαίη εξέφρασε την άποψή της ότι οι γυναίκες στη σημερινή εποχή στηρίζονται στους εαυτούς της και δεν περιμένουν τον άντρα. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ρώτησε ποια ομάδα έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η κουβέντα πήγε και στον ΣΚΑΪ και τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Τώρα μας κάνεις πλάκα. Να σηκωθώ να φύγω να ηρεμήσω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή να εμφανίζεται στο «παράθυρο» της εκπομπής να χασμουριέται.

«Επειδή την γλείφετε όλη μέρα, τώρα σώστο. Δόξα τω Θεώ, με αγαπάει ο Θεός. Εδώ γλίτωσα από το ρεύμα χθες. Με τίναξε το ρεύμα, έμειναν τα νότια προάστια 3 ώρες χωρίς ρεύμα, δύο μέτρα κάτω έπεσα και γλίτωσα. Με χτύπησε το ρεύμα όταν έπαιζα τένις και γλίτωσα», συνέχισε ο Γιώργος με όλους να ξεσπούν στα γέλια.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τη Φαίη αν ξέρει ποιος έχει την ΑΕΚ, εκείνη απάντησε ότι ξέρει προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τη σύζυγό του κι εκείνος αποκρίθηκε: «Ο Μελισσανίδης φτιάχνει ένα κανάλι, το Πόντος TV, γιατί δεν πας να δουλέψεις εκεί που είσαι και Πόντια;», με την ίδια να απαντά: «Ένα τηλέφωνό μου είσαι, μην με προκαλείς».

«Εγώ μια μέρα θα φύγω, μείνε με αυτούς που χασμουριούνται και σε γλείφουν. Το ξέρω ότι όλοι εύχεστε να φύγω», δήλωσε ο Λιάγκας, με τον Βαγγέλη Περρή να τον χαρακτηρίζει «Τριαντάφυλλο του Πρωινού».

https://streamable.com/oxs5zb