Επίθεση με καυστικό υγρό: Η δράστιδα επικοινώνησε μέσα από τις φυλακές με τη Τατιάνα Στεφανίδου
Νέα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η δράστιδα επικοινώνησε μέσα από τις φυλακές με τη Τατιάνα Στεφανίδου

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η δράστιδα επικοινώνησε μέσα από τις φυλακές με τη Τατιάνα Στεφανίδου

«Αγόρασα ένα νόμιμο υγρό νόμιμα»

Η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της στην Κρήτη, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο T-Live μέσα από τις φυλακές.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτρέπω να παίζει η φωνή μου στα Μέσα. Οποιοσδήποτε άλλος παίζει τη φωνή μου, θα μηνυθεί. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να ακουστεί η φωνή μου και δεν επιλέγω τυχαία.

Δεν θα κάνουμε εδώ το δικαστήριο. Είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό κι εύχομαι η πορεία της υγείας αυτού του ανθρώπου να εξελιχθεί και να πάνε όλα καλά.

Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα που δεν ισχύουν και θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας σκληρός κακοποιός που δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε ένα κλαμπ γεμάτο από κόσμο εναντίον αστυνομικών.

Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου, των απειλών, έχω περάσει πάρα πολλά κι όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, ήμουν σε απόλυτη άμυνα.

Το λάθος μου ήταν αυτή η επιλογή, αλλά έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους όπως πολύ καλά γνωρίζεις», ανέφερε η 38χρονη.

Και συνέχισε: «Δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω τον άνθρωπο. Με περιγράφετε στα Μέσα λες και είμαι το τέρας του Λόχ Νες.

Προφανώς δεν δικαιολογείται η πράξη μου με λογική. Φυσικά ένας άνθρωπος δεν πρέπει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Έπρεπε να έχω πάει στην Αστυνομία. Έπρεπε να έχω κάνει διαφορετικούς χειρισμούς.

Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή η οποιαδήποτε γυναίκα, αν έβλεπε αυτό που ζούσα εγώ, θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο. Πραγματικά κινδύνευε η ζωή μου.

Έχω εξηγήσει στη Δικαιοσύνη για ποιον λόγο πήγα σε αυτό το ξενοδοχείο. Εμένα λένε χειριστική, αλλά δεν έχει ιδέα πόσο χειριστικός είναι αυτός ο άνθρωπος και με πόσους τρόπους μπορεί να σου επιβληθεί.

Αγόρασα ένα ισχυρό υγρό νόμιμα. Δεν πήγα να βρω έναν Πακιστανό να του δώσω χρήματα να μου βρει κάτι στη μαύρη αγορά ώστε να βλάψω έναν άνθρωπο.

Εννοείται και μετανιώνω και ζητώ δημόσια συγγνώμη από τον πρώην σύζυγό μου, όμως θα πρέπει κι εκείνος να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη για πολλά πράγματα».