Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στηρίζει τα νέα κορίτσια – «Μας ενώνει ο πόνος»
Νέα

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στηρίζει τα νέα κορίτσια – «Μας ενώνει ο πόνος»

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στηρίζει τα νέα κορίτσια – «Μας ενώνει ο πόνος»

Στη Γαλλία και σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της.

Η Ιωάννα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά όλους αυτούς τους μήνες και παλεύει για να πάρει τη ζωή της πίσω και να επουλώσει τα τραύματά της. Από τη Γαλλία, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και αποκάλυψε ότι έχει επικοινωνία με πολλούς ανθρώπους αλλά και κορίτσια που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με την ίδια.

«Εχουν υπάρξει περιπτώσεις κυρίως με νέα κορίτσια ή συνομήλικές μου να ταυτίζονται και να νιώθουν περισσότερο οικεία να επικοινωνήσουν μαζί μου και να συζητήσουμε διάφορα θέματα από το να μιλήσουν σε κάποιον άνθρωπο της οικογένειάς τους ίσως. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει γιατί μας ενώνει ο πόνος και έτσι υπάρχει αλληλοκατανόηση.Γαλλία

Μιλάω κάθε μέρα με πάρα πολλούς ανθρώπους που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να με στηρίξουν και να μου ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση. Ανάμεσά τους υπάρχουν και πολλοί που περνούν και οι ίδιοι προβλήματα υγείας ή και προβλήματα με την ψυχολογία τους. Υπάρχουν περιπτώσεις που την περίοδο που έδινα τη μάχη για τη ζωή μου στο νοσοκομείο, κάποιοι άλλοι άνθρωποι έπαιρναν δύναμη και κουράγιο από τον αγώνα μου, όπως μου είπαν, για να αντιμετωπίσουν δικά τους θέματα υγείας και μη», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Θεωρώ χρέος κάποιου, όταν έχει βιώσει μια τέτοια επίθεση, να βοηθήσει και να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί άλλους συνανθρώπους του που θα βρεθούν δυστυχώς σε ανάλογη κατάσταση. Είτε συμβουλευτικά, είτε ψυχολογικά, είτε δίνοντας ελπίδα μόνο με ένα χαμόγελο. Έχω βρεθεί στη θέση τους και καταλαβαίνω ίσως λίγο περισσότερο πως το βιώνουν και τι χρειάζονται χωρίς καν να το ζητήσουν. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά»