Επιβεβαίωση του Znews για Σεργουλόπουλο – Δίνει τέλος στα σενάρια συνεργασίας με το Star
Νέα

Επιβεβαίωση του Znews για Σεργουλόπουλο – Δίνει τέλος στα σενάρια συνεργασίας με το Star

Επιβεβαίωση του Znews για Σεργουλόπουλο – Δίνει τέλος στα σενάρια συνεργασίας με το Star

Ενοχλημένος με τα σενάρια πως αντικαθιστά τον Κρατερό Κατσούλη  στη «Φωλιά των Κου Κου»

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες μέρες για το τηλεοπτικό μέλλον του Φώτη Σεργουλόπουλου με τον γνωστό παρουσιαστή να φαίνεται πια ιδιαίτερα ενοχλημένος που συνεχίζουν να αναπαράγονται σενάρια που δεν ισχύουν.

Όπως σου αποκάλυψε το Znews αν και τον τελευταίο καιρό ακούστηκε έντονα ότι την επόμενη σεζόν θα πάρει τη θέση του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου», η πληροφορία αυτή όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα αλλά φαίνεται πως μια τέτοια πρόταση δεν τέθηκε ποτέ σοβαρά επί τάπητος. Ο Φώτης εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του Star αλλά την επόμενη σεζόν θα τον δούμε- εκτός απροόπτου- σε άλλη τηλεοπτική στέγη. Και αυτή δεν είναι άλλη από το Mega.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής που βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Μπέη ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Star και ανέφερε ενοχλημένος: «Δεν μπορώ να απαντήσω, διότι έχω απαντήσει πολλές φορές, ότι δεν έχω καμία επαφή με κάποιον. Έχω απαντήσει σε αυτό, κάτι που αγνοήθηκε από τους δημοσιογράφους και γράφτηκε ότι συζητώ με το κανάλι. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Καλύτερα να απευθύνεστε στο κανάλι, παρά στους ανθρώπους που εμπλέκονται, γιατί εμείς ό,τι κι αν πούμε δεν έχει καμία σημασία».

Όταν ρωτήθηκε για το Mega όμως αρκέστηκε στο να αναφέρει: «Δεν συζητώ για την επαγγελματική μου δραστηριότητα, όταν κάτι δεν είναι χειροπιαστό. Αυτό το έχω πάντα και δεν το έχω κάνει ποτέ».

https://streamable.com/boci7i