Ερωτόκριτος: Πήγε στο «Πρωινό», έκανε έντονα παράπονα για την παραγωγή της «Φάρμας» και «ξαναπάντρεψε» Σκορδά και Λιάγκα
Νέα

Ερωτόκριτος: Πήγε στο «Πρωινό», έκανε έντονα παράπονα για την παραγωγή της «Φάρμας» και «ξαναπάντρεψε» Σκορδά και Λιάγκα

Ερωτόκριτος: Πήγε στο «Πρωινό», έκανε έντονα παράπονα για την παραγωγή της «Φάρμας» και «ξαναπάντρεψε» Σκορδά και Λιάγκα

Γιατί αποχώρησε από το ριάλιτι;

Φαίνεται ότι είναι μάλλον συνήθεια στο «Πρωινό» να γίνεται κάποιου είδους… «μανούρα» με  τους καλεσμένους τους τον τελευταίο καιρό.

Έτσι έγινε και με τον Ερωτόκριτο, τον παίκτη που αποχώρησε οικειοθελώς από τη «Φάρμα» και  πήγε στην εκπομπή για να εξηγήσει γιατί έφυγε.

«Απορώ γιατί δεν επικοινωνήθηκε από την παραγωγή γιατί μπήκα στο παιχνίδι. Δεν έχει επικοινωνηθεί ότι εγώ με το έπαθλο θέλω να κάνω εγκαταστάσεις για παιδάκια και να κάνουμε αυτογνωσία. Δεν ακούστηκε αυτό. Αρέσει στον κόσμο να δει κάτι άλλο στο ριάλιτι» είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας του ζήτησε να εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους που έφυγε από το παιχνίδι «χωρίς φόβο και πάθος άσχετα αν είμαστε στον ΑΝΤ1. Θες να τα χώσεις στον ΑΝΤ1; Χώστα!».

«Μου αρέσει αυτό και θέλω να αλλάξει η λέξη του Πρωινού, να γίνει Πρώην-αδικο διότι είναι άδικο να είστε χώρια, πρέπει να είστε μαζί, σε όλες τις εκφάνσεις» ήταν η ατάκα του Ερωτόκριτου που έφερε σε αμηχανία τους παρουσιαστές, οι οποίοι τόνισαν ότι είναι μαζί γονείς.

«Πριν μπω στη Φάρμα υπήρξε ένα θέμα με το δόντι μου, με συνόδευσαν άνθρωποι της παραγωγής όσο ήμουν καραντίνα και πήγα σε οδοντίατρο στο Κολωνάκι. Έχω αυτό το σοβαρό θέμα και σπάει η θήκη. Μιλάω στην παραγωγή, περνάει μισή ώρα τίποτα ενώ συνήθως δεν γίνεται αυτό. Πέρασαν τρεις ώρες και όταν είπα “θέλω διασώστη αλλιώς θα επικοινωνήσω με το δικηγόρο μου” απευθείας με κάλεσαν στο δωμάτιο επικοινωνίας. Τα παιδιά τρόλαραν αλλά αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Επικοινώνησαν με την οδοντίατρο αλλά δεν μου επέτρεψαν να πάω στο ιατρείο. Την έφεραν το πρωί  αλλά το δόντι ξαναέφυγε» ξεκίνησε να λέει ο πρώην παίκτης παραπονούμενος ότι δεν τον πρόσεξε η παραγωγή.

«Είδα ότι πρόβαλαν τον Ερωτόκριτο ως απόμακρο άνθρωπο ενώ ενδυνάμωνα τους συμπαίκτες μου. Ένιωσα ότι ήθελαν να θυμώσουν τον Ερωτόκριτο να μπει στο κλίμα της μεμψοιμιρίας να γίνει λίγο ίντριγκα. Έγινε και την επόμενη μέρα. Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να γίνει ένα ριάλιτι που εγώ δεν μπαίνω σε αυτό» είπε ο παίκτης για να ακούσει την αιχμή της Φαίης ότι «δεν γίνεται ένα επεισόδιο μόνο Ερωτόκριτος. Διότι καταλαβαίνω ότι ένας άνθρωπος όπως εσύ που μπαίνεις στο Youtube για να δεις πόσες προβολές έχουν τα βιντεάκια της Φάρμας πόσο δημοφιλή είναι θα κάθισες να μέτρησες και τα λεπτά του επεισοδίου».

«Δεν προβλήθηκε το θέμα υγείας μου» παραπονέθηκε ο παίκτης.

https://streamable.com/0bhwki