Έρρικα Πρεζεράκου: Μίλησε πρώτη φορά για την άτυχη εγκυμοσύνη της
Νέα

Έρρικα Πρεζεράκου: Μίλησε πρώτη φορά για την άτυχη εγκυμοσύνη της

Έρρικα Πρεζεράκου: Μίλησε πρώτη φορά για την άτυχη εγκυμοσύνη της

Πώς το βίωσε;

Την Έρρικα Πρεζεράκου φιλοξένησε στο “Μεσημέρι” ο Γιώργος Λιάγκας και η κουβέντα τους στάθηκε στο θέμα που η παίκτρια του Just the 2 of Us αποκάλυψε στο περιοδικό You, ότι είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη που κατέληξε σε αποβολή πριν από 3 χρόνια.

Μάλιστα μαζί της στο πλατό ήταν και το σκυλάκι της, η Snow που το απέκτησε όταν έμεινε έγκυος.

“Δεν έχω συνηθίσει τους ανθρώπους να μοιράζομαι προσωπικά πράγματα. Όταν κάτι έχει ηρεμήσει μέσα σου είσαι πιο έτοιμος να μιλήσεις για αυτό. Συνέβη πριν από 3 χρόνια. Έτσι είχα πάρει και τη Snow. Την είχα πάρει τότε για να μεγαλώσουν μαζί. Το έχασα το παιδάκι περίπου στου 4 μήνες. Είναι πολύ στενάχωρο. Νομίζω ήταν πολλή η πίεση της δουλειάς μου που το προκάλεσε αυτό. Είχα ένα απίθανο πρόγραμμα με πολλά πράγματα μαζί. Οπότε ξαφνικά ήταν τόσο φορτισμένο όλο αυτό και είχε αυτήν την κατάληξη. Ήταν όμως ένα μάθημα για μένα αυτό”, είπε.

“Για μένα η δέσμευση είναι πολύ σοβαρή εσωτερικά” είπε για τον γάμο. Παρόλα αυτά δεν είναι ούτε ενάντια σε αυτόν ούτε έχει εγκλωβιστεί σε αυτό.

“Αν παντρευόμουν θα έκανα θρησκευτικό γάμο”.

“Ό,τι έχω καταφέρει στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν με την αγάπη του κόσμου” είπε για το πόσο αγαπητή ήταν τόσο στο Dancing with the Stars όσο και τώρα στο Just the 2 of Us. “O κόσμος αγαπάει σε μένα την απλότητά μου”.

https://streamable.com/gq68p2