ΕΡΤ: Η νέα σεζόν ξεκινά – Ποια παρουσιάστρια δεν γνωρίζει αν θα έχει εκπομπή;
Νέα

ΕΡΤ: Η νέα σεζόν ξεκινά – Ποια παρουσιάστρια δεν γνωρίζει αν θα έχει εκπομπή;

ΕΡΤ: Η νέα σεζόν ξεκινά – Ποια παρουσιάστρια δεν γνωρίζει αν θα έχει εκπομπή;

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το Znews

Οι εκπομπές και οι ομάδες τους σιγά σιγά επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μία όμως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ εξακολουθεί να είναι μετέωρη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα.

Για τη Μάριον Μιχελιδάκη -και ενώ το «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου σημείωνε υψηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης- από το Ραδιομέγαρο  της Αγίας Παρασκευής τηρείται σιγή ιχθύος για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της έμπειρης δημοσιογράφου.

Η Μιχελιδάκη, που ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ, επιστρέφει από τις καλοκαιρινές της διακοπές και στο γραφείο της τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια ενημέρωση για την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος στο τελευταίο ραντεβού με τους υπευθύνους της ΕΡΤ είχε ζητήσει να παραμείνει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε -και ενώ όλοι έχουν ενημέρωση για το τι θα κάνουν από Σεπτέμβρη- εκείνη δεν έχει καμιά ενημέρωση για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Το ρεπορτάζ τρέχει και οι εξελίξεις και στο Ραδιομέγαρο τα επόμενα 24ωρα θα έχουν ενδιαφέρον καθώς υπάρχει αρκετό τηλεοπτικό παρασκήνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο πρόγραμμά της ΕΡΤ θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.