ΕΡΤ: Πρώτη προβολή για 3 από τις νέες της σειρές στο ERTFLIX πριν από την επίσημη πρεμιέρα τους
Νέα

ΕΡΤ: Πρώτη προβολή για 3 από τις νέες της σειρές στο ERTFLIX πριν από την επίσημη πρεμιέρα τους

ΕΡΤ: Πρώτη προβολή για 3 από τις νέες της σειρές στο ERTFLIX πριν από την επίσημη πρεμιέρα τους

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, από 12:00 έως 24:00

«Κυριακή τριπλή γιορτή» είναι το νέο σύνθημα του ERTFLIX και όχι άδικα αφού η ΕΡΤ αποφάσισε -όπως και πέρσι- να προβάλει σε avant premiere το πρώτο επεισόδιο από 3 νέες σειρές της αποκλειστικά στην ιντερνετική της πλατφόρμα.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 το πρώτο επεισόδιο των σειρών «Κάνε ότι κοιμάσαι», «Τα Νούμερα», «Φλόγα και Άνεμος» θα είναι στο ERTFLIX.

Τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για θέαση μόνο εκείνη τη μέρα από τις 12:00 μέχρι τις 24:00.

Κάνε ότι κοιμάσαι

Η νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά, «Κάνε ότι κοιμάσαι», με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, σε ατμοσφαιρική σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη και σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, Γιάννη Σκαραγκά, υπόσχεται να σας καθηλώσει.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

Η σειρά θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

Τα νούμερα

Ένα υβρίδιο κωμικών καταστάσεων, τρελής σάτιρας και μουσικού θεάματος είναι η νέα μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Μια πρωτότυπη σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.

Η σειρά θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και κάθε Παρασκευή, στις 22:00.

Φλόγα και Άνεμος

Ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης ξεδιπλώνεται με όλες τις κρυφές πτυχές του στη νέα σειρά μυθοπλασίας «Φλόγα και άνεμος», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Άρη Λεμπεσόπουλο, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένας Ρίγγα. Τα γυρίσματα της σειράς, μετά την πανέμορφη Χίο απ’ όπου ξεκίνησαν, πραγματοποιήθηκαν σε εμβληματικές γωνιές της Αθήνας, του Πειραιά και του Λαυρίου, που μεταφέρουν την ατμόσφαιρα και το κλίμα της εποχής, εστιάζοντας στους χαρακτήρες και στα συναισθήματα των ηρώων.

Η σειρά θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 και κάθε Σάββατο, στις 22:00.