Eurovision 2019: Η ανατρεπτική εμφάνιση του Bilal Hassani
Νέα

Eurovision 2019: Η ανατρεπτική εμφάνιση του Bilal Hassani

Eurovision 2019: Η ανατρεπτική εμφάνιση του Bilal Hassani

Μπορεί 17 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος, να αγωνιούν για το αν θα προκριθούν στον τελικό της Eurovision, αλλά ο Bilal Hassani είναι βέβαιος εφόσον εκπροσωπεί τη Γαλλία.

Δύο από τις Big Five (σ.σ. Γαλλία και Ισπανία), μαζί με τη διοργανώτρια χώρα που είναι το Ισραήλ, έχουν δικαίωμα ψήφου στον αποψινό ημιτελικό, παρότι έχουν προκριθεί αυτόματα στον τελικό της 18ης Μαΐου.

Ο Bilal Hassani, λοιπόν, ανέβηκε στη σκηνή μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους και εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στο κομμάτι με τίτλο Roi. Με κεντρικό μήνυμα κατά του ρατσισμού και δύο χορεύτριες να τον συνοδεύουν, ενθουσίασε το κοινό.

Η μία από τις χορεύτριες είναι παχύσαρκη και η άλλη είναι κωφή και ασιατικής καταγωγής. Έτσι, ο Bilal Hassani ο οποίος είναι μαροκινής καταγωγής και ανοικτά ομοφυλόφιλος ήθελε να δώσει την απάντησή του στον ρατσισμό, έστω και με την εκκεντρική του εμφάνιση. Χαρακτηριστικό του, δε, είναι η ξανθιά περούκα με τα μακριά μαλλιά. Η Γαλλία αναδείχθηκε σε φαβορί κατά την περίοδο των προβών και θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του τελικού.

Δείτε την εμφάνισή του Bilal Hassani