Eurovision 2021 Νews: Η θέση της Ελλάδας, ο σχολιαστής της Κύπρου και το νέο φαβορί
Νέα

Eurovision 2021 Νews: Η θέση της Ελλάδας, ο σχολιαστής της Κύπρου και το νέο φαβορί

Eurovision 2021 Νews: Η θέση της Ελλάδας, ο σχολιαστής της Κύπρου και το νέο φαβορί

Όλα τα τελευταία νέα από τον διαγωνισμό

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη φετινή Eurovision όχι μόνο στην Ολλανδία αλλά και για τις χώρες που συμμετέχουν. Ιδού τα τελευταία νέα του διαγωνισμού.

Ένας κωμικός αναλαμβάνει χρέη σχολιασμού για την Κύπρο

Ο λόγος  για τον Λούη Πατσαλίδη που σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΡΙΚ αναλαμβάνει το κομμάτι του σχολιασμού των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision.

Η Κύπρος συμμετέχει όπως είναι γνωστό με το El Diablo και την Έλενα Τσαγκρινού.

«Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Γιουροβίζιον αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου στον κόσμο με περισσότερους από 200 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν τον θεσμό κάθε χρόνο. Το ΡΙΚ θα προβάλει και τα τρία σόου, τόσο από το ΡΙΚ1, όσο και από το ΡΙΚ HD στις 22:00 έκαστης βραδιάς.
Στον σχολιασμό των δύο ημιτελικών και του μεγάλου τελικού, το ΡΙΚ συνεργάζεται φέτος με τον εξαιρετικά δημοφιλή κωμικό και παρουσιαστή Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να προσθέσει στις χρηστικές πληροφορίες της περιγραφής και το μοναδικό του χιούμορ αφιλοκερδώς, αφού ο διαγωνισμός προσφέρει εκτός από θέαμα και στιγμές γέλιου.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο μεγάλες προσωπικότητες που διακρίνονται για το χιούμορ τους σχολιάζουν τον διαγωνισμό και σε πολλές άλλες χώρες όπως ο Graham Norton στο BBC και πολλοί άλλοι» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

From the biggest show on Cypriot TV to the biggest show in Europe! Louis Patsalides, Cyprus’ most popular stand up…

Δημοσιεύτηκε από CYBC: Eurovision Cyprus στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Αυτό είναι το νέο φαβορί για τη νίκη

Ποια Ελβετία; Ποια Γαλλία; Όλα τα στοιχήματα πλέον δίνουν ως φαβορί τη Μάλτα με την Destiny και ένα μοντέρνο τραγούδι, το Je me casse.

Νικήτρια της Junior Eurovision, του X Factor, του φεστιβάλ του Σαν Ρέμο για παιδιά έχει ήδη εμπειρία από τον διαγωνισμό αφού έκανε τα φωνητικά μιας παλιότερης συμμετοχής της χώρας της. Η Destiny αφήνει πίσω της μεγάλα φαβορί και μένει να δούμε αν και φέτος θα βραβευτεί η διαφορετικότητα.

Ο πίνακας με τα προγνωστικά πάντως μέχρι στιγμής τη φέρνει πρώτη με τη Γαλλία και την Ελβετία να ακολουθούν.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Stefania που περιοδεύει για την προώθηση του Last Dance έχει ανέβει και πλέον είναι στη δεκάδα των στοιχημάτων ενώ δύο θέσεις κάτω από τη δεκάδα έπεσε η Κύπρος.

Στις 19 Απριλίου η μεγάλη μέρα της Stefania

Κάθε μέρα του Απριλίου, η Eurovision στρέφει τους προβολείς σε μία εθνική συμμετοχή από τις 39 που θα πάρουν μέρος στον φετινό, 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Είναι το λεγόμενο Country Celebration Days.

Η σειρά της Ελλάδας και της Stefania να προβληθούν σε αυτή την πανηγυρική ψηφιακή «γιορτή» έρχεται τη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Εκείνη τη μέρα, στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της Eurovision και στην ιστοσελίδα της θα πρωταγωνιστεί η 18χρονη τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα, καθώς και το τραγούδι Last Dance.

Στο Tik Tok, στο Instagram, στο Twitter, στο Facebook και στο eurovision.tv, οι φαν του διαγωνισμού όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά και από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πιο προσωπικές λεπτομέρειες που δεν γνώριζαν για τη Stefania, να χορέψουν στο ρυθμό της ελληνικής συμμετοχής και να τα μοιραστούν όλα αυτά με τους φίλους τους στα social media.

Πυρετώδεις εργασίες στο Rotterdam Ahoy

Η παρακάτω φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 11 Απριλίου. Απεικονίζει το στάδιο Ahoy του Ρότερνταμ όπου θα διεξαχθεί η Eurovision την πρώτη μέρα των εργασιών για τη διαμόρφωση του χώρου.

Abaca Press

Ο χώρος θα διαμορφωθεί με βάση τα αυστηρά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό σε όλους τους χώρους του σταδίου ώστε όλα να είναι έτοιμα και ασφαλή για την πιο σύνθετη τηλεοπτική παραγωγή στην ολλανδική ιστορία.

Και για το τέλος, ας δούμε συγκεντρωμένα και τα 39 τραγούδια που φέτος θα ακούσουμε στη Eurovision: