Eurovision – Stefania: Οι εικόνες από την πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας – Τι είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός;
Νέα

Eurovision – Stefania: Οι εικόνες από την πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας – Τι είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός;

Eurovision – Stefania: Οι εικόνες από την πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας – Τι είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός;

Εντυπωσιακή η δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου

Γεγονός είναι και η πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας στην Ahoy Αrena στο Ρότερνταμ. Η Stefania ανέβηκε στη σκηνή για το Last Dance και αποκαλύφθηκαν στοιχεία από την εμφάνισή της στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ολογράμματα στη σκηνική παρουσία της 18χρονης τραγουδίστριας ενώ εντυπωσιακή ήταν και η μοβ ολόσωμη φόρμα που δημιούργησε ο Βρεττός Βρεττάκος για τη νεότερη συμμετέχουσα στον φετινό διαγωνισμό.

Δείτε το βίντεο:

O καταξιωμένος χορογράφος και σκηνοθέτης μίλησε στο «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για το σκηνοθετικό τρικ που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην σκηνή του διαγωνισμού ενώ όπως τόνισε έχει πλήρη έλεγχο της σκηνοθεσίας που γίνεται από τη Eurovision για να αποδοθεί σωστά το όραμά του.

«Δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα, όλα τα πράγματα έχουν ξαναγίνει με έναν τρόπο. Θα υπάρχει σκηνικό αντικείμενο που θα βοηθάει στην εξέλιξη των πραγμάτων. Ανυψωτικός μηχανισμός δεν υπάρχει. Μια αιώρηση μπορεί να υπάρχει. Ο Βρεττός Βρεττάκος έχει κάνει ένα ρούχο πολύ εντυπωσιακό χωρίς όμως να καπελώνει τη Stefania. Τα πάντα εξαρτώνται από τη σκηνοθεσία εκεί γι’αυτό και είμαστε από πάνω και ελέγχουμε το καθετί και αυτό που έχω στο μυαλό μου ξέρω να το περιφρουρήσω και να το ζητήσω» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι πολύ συνεπής και πολύ δουλευταρού και έχει αυτή τη λάμψη και τη χαρά της παιδικότητας» είπε μάλιστα για τη Stefania.

https://streamable.com/sjnsnd?fbclid=IwAR3NeClImBE5ZE104wvj0sN2EOpeOGNpeKZ3WTWsyJZGEf4Z1CdEeMBmztA

Ποιοι επαγγελματίες φροντίζουν τη σκηνική παρουσία της Ελλάδας;

Η ελληνική αποστολή εργάστηκε μεθοδικά και εντατικά στην εφαρμογή της συγκεκριμένης ιδέας και συνεργάστηκε με εξαιρετικούς επαγγελματίες:

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Stefania.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού.

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών.

Η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Μαζί με την Stefania στην σκηνή εμφανίζονται οι έμπειροι χορευτές: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος.