Ευαγγελία Μουμούρη: Η «χήρα» επιστρέφει στο «Καφέ της Χαράς»
Νέα

Ευαγγελία Μουμούρη: Η «χήρα» επιστρέφει στο «Καφέ της Χαράς»

Ευαγγελία Μουμούρη: Η «χήρα» επιστρέφει στο «Καφέ της Χαράς»

Τι είπε για τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες»

Μετά τη «μάντισσα» στις «Άγριες Μέλισσες» η Ευαγγελία Μουμούρη επιστρέφει στην τηλεόραση με έναν ρόλο σταθμό για την καριέρα της. Ο λόγος για την επιστροφή της «χήρας» Δοξούλας στο «Καφέ της Χαράς» που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε τις θα δούμε στην κωμική σειρά του ANT1.

«Περνάμε δύσκολα. Ως ανθρωπότητα έχουμε περάσει και δυσκολότερα. Από το να κλειστώ σπίτι μου για δυο μήνες το θεωρώ καλύτερο, από το να κλειστώ σε ένα καταφύγιο και από πάνω να πέφτουν βόμβες», είπε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη, αναφερόμενη στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας.

Μιλώντας για το ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», δήλωσε:«Την απόλαυσα πάρα πολύ. Κρύωσα πολύ γιατί ήτα μες στο χειμώνα. Χάρηκα που συνεργάστηκα με καλούς συναδέλφους και τώρα πάμε για άλλα».

Και τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο «Καφέ της Χαράς»: «Η χήρα επιστρέφει μετά από 15 χρόνια γιατί έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και σε ένα με δυο μήνες θα το δούμε αυτό στη σειρά “Το Καφέ της Χαράς”. Η χήρα είναι επιτυχημένη επαγγελματίας και επιστρέφει στο χωριό για να πάρει το αίμα της πίσω και να απαντήσει στα ψέματα που έχουν ακουστεί γι’ αυτήν στη σειρά».

https://streamable.com/zst9ch