Ευαγγελία Μουμούρη: Είπε το φλιτζάνι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Τι του βρήκε;
Νέα

Ευαγγελία Μουμούρη: Είπε το φλιτζάνι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Τι του βρήκε;

Ευαγγελία Μουμούρη: Είπε το φλιτζάνι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Τι του βρήκε;

Το σύμφωνο συμβίωσης, οι "Άγριες Μέλισσες" και η καριέρα

Η Ευαγγελία Μουμούρη ήταν η τρίτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε ότι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, ενώ είπε και το φλιτζάνι στον παρουσιαστή.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της μάντισσας που υποδύθηκε στη σειρά “Άγριες Μέλισσες“, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει σε μελλοντικά επεισόδια.

Ο Γρηγόρης της είπε ότι οι πληροφορίες του λένε ότι έχει το χάρισμα όπως ο ρόλος της “Σμάρως” και της αποκάλυψε ότι την προηγούμενη μέρα ήπιε έναν ελληνικό και το έστειλαν σε ειδικό.

Στη συνέχεια, της έδωσε το φλιτζάνι του και τη ρώτησε αν θα παντρευτεί!

Τι “είδε” η ηθοποιός και πόσο κοντά ήταν η απάντησή της στα λεγόμενα της μάντισσας;

https://streamable.com/jd2rd

Η μαντεία, το σύμφωνο συμβίωσης και η καριέρα

Το διάβασμα του φλιτζανιού συνεχίστηκε!

Ο Γρηγόρης τη ρώτησε αν θα κάνει σύντομα κάποιο ταξίδι και η ηθοποιός του βρήκε “φτεράκια”, ενώ ταξίδι “είδε” και η επαγγελματίας.

Παράλληλα, η Ευαγγελία τόνισε για τη μαντεία: “Αυτό έχει να κάνει με την ανάγκη του ανθρώπου να εξερευνήσει και να εξηγήσει το μέλλον του γιατί ξέρει ότι θα πεθάνει”.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

“Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης”, δήλωσε και μίλησε για τον δεκαετή δεσμό της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο, ενώ αποκάλυψε γιατί δεν έκαναν γάμο.

“Ο Αλέξανδρος ήταν μία φορά παντρεμένος και δεν ήθελε να ξαναπαντρευτεί”, είπε.

Μάλιστα, εξήγησε ότι υπέγραψαν το σύμφωνο για πρακτικούς λόγους και δήλωσε ότι ο σύντροφός της είναι ο καλύτερός της φίλος.

“Ο στόχος μου ήταν να κάνω ωραίες συνεργασίες, να με αγαπήσει το σινάφι μου και να μπορώ να ζω από τη δουλειά μου”, ανέφερε για την καριέρα της.

https://streamable.com/4070i