Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Αν ο Γιώργος Κιμούλης μου ζητούσε “συγγνώμη”, θα τη δεχόμουν»
Νέα

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Αν ο Γιώργος Κιμούλης μου ζητούσε “συγγνώμη”, θα τη δεχόμουν»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Αν ο Γιώργος Κιμούλης μου ζητούσε “συγγνώμη”, θα τη δεχόμουν»

Η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα και το πόσο την επηρέασε αρνητικά ότι δεν προχώρησε η υιοθεσία του αγοριού που είχε ξεκινήσει

Στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τη μητρότητα αλλά και το θέμα με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανα στα 37 μου γιατί τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά, καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός. Ενώ εγώ θέλω πάρα πολύ κι άλλο παιδί, ο Νικηφόρος δεν θέλει γιατί θεωρεί πως στα 50 του έχει μεγαλώσει και λέει ότι δεν γίνεται» αποκάλυψε.

Το γεγονός ότι δεν προχώρησε η υιοθεσία του μικρού Μάριου ήταν για εκείνη ένα μεγάλο «χτύπημα». «Στεναχωρήθηκα βαθιά με την προσπάθεια υιοθεσίας ενός παιδιού, του Μάριου, ο οποίος έμεινε μαζί μας 3,5 χρόνια, που δεν θα το επιχειρήσω ξανά. Τον Μάριο δεν τον βλέπουμε, δεν έχουμε επαφή. Θα ήταν επώδυνο και για εμάς και για εκείνον. Έχουμε τρεις γιους και εγώ θα ήθελα σαν τρελή και ένα κοριτσάκι».

Παρακάτω δήλωσε πως εάν ο Γιώργος Κιμούλης της ζητούσε κάποτε “συγγνώμη” για την ανάρμοστη συμπεριφορά του προς εκείνη θα τον συγχωρούσε.

«Μίλησα με τους συναδέλφους μου και τους είπα πως οτιδήποτε χρειαστούν θα είμαι κοντά τους. Λυπάμαι που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο και νομίζω ότι το “συγγνώμη” είναι πολύ μεγάλη και σημαντική λέξη. Εάν ο Γιώργος Κιμούλης ζητούσε “συγγνώμη” από εμένα προσωπικά θα τη δεχόμουν και θα πήγαινα παρακάτω. Μιλάμε για “συγγνώμη” όσον αφορά τον κύριο Κιμούλη γιατί για άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στη φυλακή και τη δικαιοσύνη είναι άλλες πράξεις» κατέληξε.