Ευγενία Δημητροπούλου: Ανακοίνωσε ότι παντρεύεται – Πώς έγινε η πρόταση γάμου
Νέα

Ευγενία Δημητροπούλου: Ανακοίνωσε ότι παντρεύεται – Πώς έγινε η πρόταση γάμου

Ευγενία Δημητροπούλου: Ανακοίνωσε ότι παντρεύεται – Πώς έγινε η πρόταση γάμου

Η ηθοποιός μπήκε στο σπίτι και είδε το μονόπετρο στο τραπέζι

Πρόταση γάμου δέχτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου από τον αγαπημένο της, τις ημέρες των εορτών.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» και η παρουσιάστρια γνώριζε για το ευτυχές γεγονός, με την ηθοποιό να το επιβεβαιώνει. Μάλιστα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στην κουβέντα που είχαν οι δύο γυναίκες και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες.

«Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά», δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου και συνέχισε:

«Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η  οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».

Ο σύντροφος της Ευγενίας Δημητροπούλου είναι γιατρός, ωστόσο στο σπίτι τη βοηθά με τους ρόλους της και μάλιστα, όπως είπε η ίδια, της κρατάει και τα λόγια. «Έχει τύχει να είμαστε το βράδυ, εγώ να διαβάζω λόγια και να τον πάρουν ότι πρέπει να πάει να κάνει χειρουργείο».