Εύη Δρούτσα: «Έμεινα έγκυος και έτσι παντρεύτηκα. Αλλιώς δεν θα το έκανα ποτέ»
Νέα

Εύη Δρούτσα: «Έμεινα έγκυος και έτσι παντρεύτηκα. Αλλιώς δεν θα το έκανα ποτέ»

Εύη Δρούτσα: «Έμεινα έγκυος και έτσι παντρεύτηκα. Αλλιώς δεν θα το έκανα ποτέ»

Η στιχουργός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και την εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε στο διαζύγιό της, την εποχή που έμεινε έγκυος αλλά και την επιθυμία της να επιστρέψει το Fame Story στην τηλεόραση.

Η στιχουργός αποκάλυψε πώς ένα τραγούδι που είχε γράψει στην Μαντώ, την οδήγησε στον χωρισμό.

«Όταν ήμουν παντρεμένη, πολύ καλός άνθρωπος αλλά χωρίσαμε, έγραψα ένα τραγούδι που τραγουδούσε η Μαντώ το “Τι θα πεις, τι θα πω, δεν με νοιάζει, το θα μείνουμε οι δυο με τρομάζει”.

Το ακούω, το ξανακούω και πάω στο σπίτι και λέω στον άντρα μου χωρίζουμε».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι είχε τύχει να μείνει έγκυος και να παντρευτεί καθώς την εποχή εκείνη ήταν δύσκολο μία γυναίκα να φτιάξει ένα σπίτι μόνης της.

«Δεν έχω μία οικονομικά. Δεν τα έπαιρνα, δεν έλεγα “σου γράφω αυτά, δώσε μου” γιατί δεν είχα καταλάβει ποια ήμουν. Όταν έγινε ελεύθερο το επάγγελμα και έβγαινε όποιος ήθελε, τότε έτυχε να μείνω και έγκυος και έπρεπε να παντρευτώ. Εκείνη την εποχή δεν μπορείς να κάνεις ένα σπίτι μόνος σου και έτσι παντρεύτηκα, αλλιώς δεν θα το έκανα ποτέ. Έχω ανάγκη την συντροφικότητα αλλά όπως τη θέλω εγώ».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση είπε ότι θα το έκανε εάν γινόταν εκ νέου το Fame Story.

«Θέλω να ξαναγίνει το Fame Story και να πάω. Μου αρέσει να κρίνω αλλά όπως θέλω εγώ. Εάν είναι να πληγωθεί κάποιος, να μην το έκανε. Είχα πει σε έναν τραγουδιστή ότι πρέπει να αδυνατίσει για να κάνει καριέρα γιατί η εικόνα είναι σημαντική».