Εύη Δρούτσα για J2US: «Με τον ΒΟ νιώθω τεράστια ασφάλεια και ήξερα ότι θα τα βρούμε πολύ»
Νέα

Εύη Δρούτσα για J2US: «Με τον ΒΟ νιώθω τεράστια ασφάλεια και ήξερα ότι θα τα βρούμε πολύ»

Εύη Δρούτσα για J2US: «Με τον ΒΟ νιώθω τεράστια ασφάλεια και ήξερα ότι θα τα βρούμε πολύ»

Απολαμβάνουν τη συνεργασία τους στο J2US

Η Εύη Δρούτσα και ο ΒΟ βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν τόσο στη συμμετοχή τους στο J2US αλλά και το Survivor All Star.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι το απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο στο J2US, όπου με τα τραγούδια που ερμηνεύουν ξεσηκώνουν τους πάντες.

Πώς, όμως, αποφάσισε η  Εύη Δρούτσα να πει το «ναι» για τη συμμετοχή της;

«Μου το είπαν, μου το είπε η Κατραβά και λέω “ε, άστο”. Αλλά μου είπε θα είμαι με τον ΒΟ και πήγα! Γνωριζόμασταν, όχι όπως τώρα που είμαστε πολύ κοντά. Έχω μια ασφάλεια με τον ΒΟ, τον ξέρω χρόνια. Δεν ξέρω τους στίχους από τα τραγούδια που έχω γράψει…Είμαι για τα “κάγκελα”. Εγώ δεν το σκέφτομαι και πολύ αλλά ήξερα ότι θα τα βρούμε πολύ με τον ΒΟ και δεν τα χάνουμε. Τα βρήκαμε», ανέφερε.

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ρωτήσει τον ΒΟ σχετικά με τα όσα συνέβησαν με την Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο αλλά και τη δική του εμπλοκή που βρέθηκε στη μέση.

«Πρέπει να χαμογελάμε, η ζωή είναι μικρή και πρέπει να προχωράμε. Γενικά κατάλαβα το “ποτέ δεν ξέρεις” και το “ποτέ μη λες ποτέ” και πώς ότι σου τύχει πρέπει να το αντιμετωπίσεις ανάλογα και με μια ωριμότητα που πρέπει να σε πάει μόνο μπροστά και όχι πίσω», παραδέχτηκε ο ΒΟ με την Εύη Δρούτσα να προσθέτει: «Και μη ξεχνάς, η σιωπή είναι χρυσός!».

Και συνέχισε ο ΒΟ: «Δεν έχω γίνει επιφυλακτικός απέναντι στη φιλία. Δεν ήταν έντονη φιλία με τον Πρίαμο. Και θα ήταν άδικο προς κάποιον άλλον που θα ήταν πιο αυθεντικός, πιο σωστός. Θα χάσει τον αυθορμητισμό του και νομίζω ότι θέλει. Να προσέχεις, να είσαι πιο επιφυλακτικός αλλά μερικές φορές δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο καζάνι».