Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μου είπαν ότι επειδή απουσίαζε ο Γαβαλάς έπρεπε να πάρω την εκπομπή πάνω μου…»
Νέα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μου είπαν ότι επειδή απουσίαζε ο Γαβαλάς έπρεπε να πάρω την εκπομπή πάνω μου…»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μου είπαν ότι επειδή απουσίαζε ο Γαβαλάς έπρεπε να πάρω την εκπομπή πάνω μου…»

Όλη η αλήθεια για την αποχώρησή της - Σε ποιον θέλει να ζητήσει «συγγνώμη»;

Έχει μάθει να μην μασάει τα λόγια της και πολλές φορές παρεξηγείται γι΄αυτό. Εκείνη, όμως, παραμένει πιστή σε όσα πρεσβεύει και δεν την απασχολούν οι κριτικές.

Στο αποψινό The 2night Show καλεσμένη ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μίλησε για τη ζωή της, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την επεισοδιακή αποχώρησή της από το My Style Rocks.

Πρώτα απ΄όλα, όμως, προσέφερε δώρα από την κολεξιόν της στον οικοδεσπότη και τη σύντροφό του για να τους προστατεύουν από το κακό μάτι.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον εαυτό της και το πώς εκλαμβάνει ο κύκλος της την εκκεντρική προσωπικότητά της είπε:

«Είμαι πολυμορφικός και πολυεπίπεδος άνθρωπος. Είμαι τρελή, μου αρέσει να απολαμβάνω τη ζωή, δεν με ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις, τα λέω όλα έξω από τα δόντια. Οι άνθρωποι οι δικοί μου, πχ μου έλεγε “γιατί μιλάς έτσι έτσι στα κορίτσια;” Του έλεγα “μην μου λες να το κάνω”».

Παραδέχτηκε ότι πέρασε πολλά στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, τα οποία την έφεραν στα όριά της και γι΄αυτό κιόλας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

Πριν εισχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες έκανε μία σύντομη παρένθεση εξηγώντας πώς την άλλαξε και τη διαμόρφωσε η περιπέτεια που έζησε με τον καρκίνο.

«Ο καρκίνος είναι μεγάλο σχολείο. Ευτυχώς τον ξεπέρασα αλλά μου δίδαξε πολλά. Μου δίδαξε να είμαι καλή με τους αδύναμους και σκληρή με αυτούς που το αξίζουν. Με μία κίνησή μου μπορώ να τους καταστρέψω. Αν κάποιος είναι κακός με συνοπτικές διαδικασίες τον διακόπτω».

Αρχίζοντας να ξετυλίγει το νήμα της αποχώρησής της είπε:

Όταν δηλώνεις συμμετοχή σε ένα ριάλιτι και σου λένε “Ευρυδίκη μου ο τηλεθεατής θέλει ξεκατίνιασμα…. Όχι ότι μου ήταν δύσκολο εμένα να ξεκατινιαστώ. Είμαι άνθρωπος της υπερβολής αν κάτι δεν μου αρέσει θα το πω. Κι επειδή είναι τηλεόραση και ό,τι λες εκει βγαίνει έξω υπερβολικά είδα ότι η παραμονή μου εκεί προκαλούσε διάφορες αντιδράσεις. Τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ γρήγορα. Περνάς από διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις».

Θα ζητούσε συγγνώμη από κάποιον στο παιχνίδι;

«Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη γιατί μπήκα μέσα και στεκόμουν στις λεπτομέρειες και τους προκαλούσα εκνευρισμό. Να κοιτάξω στην κάμερα και να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη, τις αγαπώ όλες τις κοπέλες δεν νομίζω ότι έχω να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιον άλλο φέτος».

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους τους ανθρώπους πίσω από την κάμερα, όχι ότι τους έκανα κάτι. Κυκλοφορούν τα νέα στην πιάτσα ότι είμαι ένα ταπεινό παιδί. που άθελά μου έφυγα αλλά δεν τα είχα υπολογίσει έτσι. Οι καταστάσεις με έφεραν εκτός ορίων. Όχι η κριτική επιτροπή τους έχω πει πόσο τους εκτιμώ».

https://streamable.com/8u81me

Συνεχίζοντας ξεκαθάρισε:

«Η παραγωγή Γρηγόρη μου, αυτοί οι δύο – τρεις άνθρωποι ήταν το πρόβλημα. Σε κοιτώ στα μάτια πέρυσι ήμουν η έντονη προσωπικότητα που ήμουν και μαζί με τον Γαβαλά. Μου είπαν είσαι γεννημένη για την τηλεόραση. Δεν ήθελα να κοπεί αυτό το πρόγραμμα έδινα την ψυχή μου, γιατί το αγάπησα».

«Αποφάσισα λόγω της πανδημίας και των προβλημάτων να μην είμαι τόσο αυστηρή και πράγματα που ήθελα να πω δεν τα έλεγα. Αυτό που μου είπαν – και τέντωσε το σχοινί – ήταν ότι σε αυτόν τον κύκλο ενώ απουσίαζε ο Γαβαλάς την εκπομπή την είχα όλη πάνω εγώ. Μου είπαν πάνω σε εσένα είναι η εκπομπή».

https://streamable.com/63amwj

Ακόμη, αντιπαρέβαλε το My Style Rocks με το Big Brother λέγοντας ότι είναι ακόμα πιο σκληρό ως concept:

«Είναι καθαρό ριάλιτι τύπου Big Brother μπορεί και πιο σκληρό που θέλουν σκληρό που θέλουν να το πλασάρουν ως ριάλιτι μόδας».

«Φεύγοντας είπα “άι στον διάολο” σε όλη αυτή την άρρωστη κατάσταση».

Τι άλλο είπε:

https://streamable.com/zddtwe

Περνώντας σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις παραδέχτηκε ότι θέλει δίπλα της έναν άνδρα δυναμικό, χωρίς ανασφάλειες που να ξέρει τι θέλει από τη ζωή του.

https://streamable.com/grqalt