Φαίη Σκορδά: Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής – Τι συνέβη;
Νέα

Φαίη Σκορδά: Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής – Τι συνέβη;

Φαίη Σκορδά: Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής – Τι συνέβη;

Μεγάλη συγκίνηση για την παρουσιάστρια του «Πρωινού ANT1»

Φορτισμένη συναισθηματικά ήταν η έναρξη της σημερινής συνέντευξης του καλεσμένου της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό ANT1». Η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε με χαμόγελο τον καλό της φίλο Θεοχάρη Ιωαννίδη στο πλατό και ξεκίνησαν να μιλούν για τα επαγγελματικά του, όταν εκείνος της μετέφερε ένα μήνυμα που την έκανε να δακρύσει.

Συγκεκριμένα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μιλώντας για το ρόλο του στις «8 λέξεις» αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά πως συμπρωταγωνίστριά του είναι η Άννα Μπεζάν. Η νεαρή ηθοποιός έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, όπου είχε πάει πριν χρόνια η Φαίη και της είχε κάνει δώρο το πρώτο της ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών.

«Είσαι άγγελος και θα σου πω γιατί. Φέτος είμαι στις “8 λέξεις“ όπου υποδύομαι έναν διευθυντή ειδήσεων και περνάω ένα ν μεγάλο έρωτα με μια διευθύντρια ειδήσεων που θα υποδυθεί η Άννα Μπεζάν. Η Άννα είναι ένα κορίτσι που πριν πολλά χρόνια μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και χθες μου έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα και μου έγραψε “Πες στη Φαίη ότι την ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρει ποια είμαι”», ανέφερε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Τότε η Φαίη αποκρίθηκε: «Τι εννοείς δεν ξέρω ποια είναι;»

Για να ακολουθήσει η απάντηση: «Εννοώ ότι δεν ξέρεις πως γνωρίζεστε προσωπικά γιατί πριν χρόνια της είχες πάει στο ορφανοτροφείο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Και μιλά για εσένα και βάζει τα κλάματα».

Τότε, η Φαίη συγκινήθηκε και δάκρυσε λέγοντας: «Κατάλαβα. Δεν το πιστεύω».

https://streamable.com/cxnvp3