Φαίη Σκορδά: «Ήταν επιλογή μου η επιστροφή του Γιώργου στην εκπομπή»
Νέα

Φαίη Σκορδά: «Ήταν επιλογή μου η επιστροφή του Γιώργου στην εκπομπή»

Φαίη Σκορδά: «Ήταν επιλογή μου η επιστροφή του Γιώργου στην εκπομπή»

Η παρουσιάστρια σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν η Φαίη Σκορδά, με τους δύο παρουσιαστές να βάζουν τέλος στα όσα έχουν ακουστεί για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, και το πώς
εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια, για τα παιδιά της και τον καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει η μητρότητα στη ζωή της, καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Και τι δεν έχει ακουστεί για εμάς τους δύο, το πόσοέχουμε τσακωθεί και και και…», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζοντας την καλεσμένη του, η οποία μπήκε μέσα με διάθεση για χορό.

«Δεν βλέπω πολύ καλά, έχω μια πάθηση στα μάτια που χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς. Εγώ έχω βρει τη λύση και φοράω φακούς που είναι σαν γυάλινοι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Ακόμα ένα καλοκαίρι το πέρασε στη Χαλκιδική μαζί με την οικογένειά της, ενώ έκανε και ένα τριήμερο στο Μεγανήσι με τους φίλους της.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό»:  «Ήταν επιλογή μου να έρθει ο Γιώργος. Μέσα από συζητήσεις ήρθε το όνομα και το πρότεινα εγώ. Σε ότι αφορά στα παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έκανα ένα εκατομμύριο σενάρια. Όταν χωρίσαμε υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν εύκολο, απλώς για εμάς, αυτό που είπαμε είναι ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και ισχύει. Ο Γιώργος το είπε στα παιδιά ότι θα ήμαστε στην εκπομπή μαζί. Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ γιατί το είχε ζήσει μαζί μας στα γυρίσματα, ο μικρός αντίθετα είπε “θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας διώξουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”»

Για τον λόγο που χώρισαν επαγγελματικά: «Γιατί όταν είναι η αρχή, έχεις το συναίσθημα. Υπήρχε ένταση. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση, δεν ήμασταν καλά, τώρα γελάμε. Θέλει χρόνο δεν είναι απλό, τουλάχιστον για εμένα. Μιλάμε για έναν γάμο. Όταν ο Γιώργος ήταν στον ΣΚΑΪ και έβλεπα τα νούμερα, ήθελα να πάει καλά μέσα μου. Τον έχω ψηλά τον Γιώργο, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

«Όταν κάνω κάτι λάθος μου αρέσει να το λέω. Γενικά ήμουν υπερπροστατευτική και καταλαβαίνω ότι ήταν υπερβολικό. Με ακούει ο Γιώργος, εγώ τα σκέφτομαι περισσότερο, αλλά με ακούει», πρόσθεσε.

Η Φαίη Σκορδά όταν έβλεπε τηλεόραση μικρή, έβλεπε τον εαυτό της μέσα σε αυτή. «Έλεγα θα πάω στην Ιταλία, θα σπουδάσω και προετοίμαζα τον εαυτό μου να δουλέψει στην τηλεόραση». «Στο TV100 κουβαλούσα το ρούχα της ενδυματολόγου που είχε για μοντέλο την Κατερίνα Στικούδη. Όταν μου πρότειναν να κατέβω στην Αθήνα διαπραγματεύτηκα αρκετά. Ήξερα ότι μια μέρα θα πετύχω», αποκάλυψε.

Τα νούμερα της τηλεθέασης την αγχώνουν, αλλά πάντα παραμένει ψύχραιμη. «Παλιά όταν έβγαιναν πολύ νωρίς ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταγα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι παράλληλα με το “Πρωινό”. Μου γινόταν πάντα πρόταση, αλλά από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι θα κάνω μόνο ένα πράγμα. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό και να κάνω κάτι άλλο. Θέλω ζωντανό, δεν θα έκανα το “Ρουκ Ζουκ”, δεν με φτιάχνει».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, δήλωσε: «Ο κόσμος αναγνωρίζει την καλή μου πρόθεση. Είναι πολλά τα χρόνια και οι στιγμές. Το μεγαλύτερο ψέμα που ειπώθηκε για μένα με εκνευρίζει, με στεναχωρεί. Έχω ακούσει πολλά, δεν μου έρχεται κάτι»

Για την προσωπική της ζωή: «Προσπαθούσα όταν ήρθα από Ιταλία να μη βγαίνω καθόλου. Όταν ήμουν στο ALTER θυμάμαι ατελείωτα βράδια να βλέπω ταινίες και να τρώω πίτσες στην Αγία Παρασκευή. Ατελείωτα βράδια μοναξιάς. Τότε δεν με ήξεραν. Δεν ήθελα να δώσω το δικαίωμα να με σχολιάσουν. Τις Κυριακές πήγαινα 9 το πρωί, έμπαινα σε ένα δωμάτιο, έβλεπα όλα τα βίντεο και έφευγα 9 το βράδυ από το υπόγειο του ALTER».

Για το αν θα ξαναπαντρευόταν:  «Ούτε σταματάω να ονειρεύμοα και να λέω έχει τελειώσει ο έρωτας για εμένα. Θέλω να ζω στο ροζ συννεγάκι και να προσμένο το ιδανικό, δεν θέλω να το βγάζω εκτός. Το έχω μέσα στο μυαλό μου ότι μπορεί να γίνει κάτι μαγικό. Μετά σκέφτομαι πρακτικά που λέει ότι αν δεις την καθημερινότητά μου δεν γίνεται αυτό. Θα ήθελα αλλά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο. Είμαι δύσκολη πολύ. Είμαι πάρα πολύ απαιτητική με τον εαυτό μου και με αυτόν που έχω απέναντι. Είμαι δύσπιστη. Όταν εμπιστεύομαι αφήνομαι, δεν εμπιστεύομαι εύκολα».

Αναφορικά με τις σχέσεις της με τις γυναίκες: «Αγαπώ τις γυναίκες και πάντα δικαιολογώ. Η μαμά μου ήταν έτσι. Είναι στο dna μου πια».

Για τους followers της στο Instagram: «Δεν θέλων να μου στέλνουν μηνύματα οι άντρες στο Instagram. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τα διαβάσω. Έχω ανοίξει κάποια και έπαθα μεγάλο σοκ. Μόνο γυναίκες».

https://streamable.com/3bjyi1